Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Νανά Θεοδωροπούλου.Θλίβομαι για τον Παπαναστασίου

«Την άνοιξη του 2014 συστρατεύθηκα με ανθρώπους που είχαν διάθεση να αγωνιστούν για μία Νέα Αρχή στο Δήμο Αγρινίου. Λόγω ιδιότητας μου ανατέθηκε η κρίσιμη θέση του γραφείου τύπου αυτής της παράταξης (αμισθί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου).


Καταφέραμε τη μεγάλη ανατροπή, πείθοντας ότι θα φέρουμε το νέο και  ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Δύο χρόνια μετά αυτό μοιάζει με ουτοπία. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι  κυριαρχεί το παλιό αντί για το νέο και όσο κι αν προσπαθεί   ο κ. Παπαναστασίου δεν θα μπορέσει να μετακυλίσει  τις δικές του ευθύνες σε άλλους.

Λυπάμαι που αποδείχθηκε τόσο αγνώμων, τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Η ένοχη σιωπή του κάνει εκκωφαντικό θόρυβο. Την θέση μου στο Δημαρχείο δεν την απαίτησα αλλά την δικαιούμουν και με την εργατικότητά μου απέδειξα  ότι την υπηρέτησα με συνέπεια. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία επέλεξα να ακολουθήσω τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω μου. Δεν μετανιώνω γιατί  αυτά είναι που συνέβαλλαν καθοριστικά στην κρυστάλλινη και συνεχώς ανοδική πορεία μου.

Ευχαριστώ  τους συναδέλφους μου και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου για τη σύντομη αλλά  άριστη συνεργασία μας και θλίβομαι με τον κ. Παπαναστασίου, ο οποίος αφού χρησιμοποίησε τους πάντες για να “γαντζωθεί” στην εξουσία δήλωσε “υποταγή” σε ότι μέχρι χθες ήθελε να πατάξει, βόλεψε ημετέρους και αλεξιπτωτιστές αυτού του αγώνα και όλα αυτά τα  “βάπτισε” δυναμική επανεκκίνηση!

Από την εμπειρία μου αυτή έγινα σοφότερη και έτσι με μεγαλύτερη επιμονή θα συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στην κοινωνία και την πληροφόρηση, διότι ….. αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να χάσει αυτός όμως που δεν αγωνίστηκε έχει ήδη χάσει…..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου