Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Άφησε μακριά τα μαλλιά του για… το φιλαράκι του!!




Οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, οι συμπαίκτες του κυριολεκτικά δεν τον γνώρισαν. Η μεταμόρφωση του από την μια στιγμή στην άλλη ήταν εντυπωσιακή όμως έγινε για καλό σκοπό! Συγχαρητήρια Κώστα!!!

Χίλια μπράβο αξίζουν στον απίθανο πιτσιρικά της ομάδας U12 του Ατρόμητου Κώστα Γιαννουλάτο και στους γονείς του.

Για δύο ολόκληρα χρόνια ο 12χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε το 2004) έκοψε κάθε δεσμό με τον κουρέα της γειτονιάς του γιατί είχε βάλει στο μυαλό του μια σκέψη πραγματικά ιερή.

Ο μικρός άφησε μακριά τα μαλλιά του σε μήκος 23 εκατοστά όχι για να δημιουργήσει «τύπο» όπως πολλοί θα νόμιζαν μέχρι να μάθουν το μεγάλο του μυστικό ή για λόγους καλαισθησίας.

Έβαλε σκοπό να τα αφήσει να μακρύνουν για να τα δωρίσει σε κάποιο παιδάκι που η ζωή το έφερε έτσι και έχασε τα μαλλάκια του λόγω καρκίνου.  Οι γονείς του είχαν ενημερωθεί από πριν πόσο έπρεπε να φθάσει το μήκος του μαλλιού ώστε όταν τα κόψουν να μπορέσει να δημιουργηθεί μια περούκα που θα δωριστεί σε ένα παιδάκι με καρκίνο χωρίς μαλλιά.

Πραγματικά συγκλονιστικό όσο και πρωτότυπο το καλά φυλαγμένο μυστικό του πιτσιρικά που δικαίως αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του όταν οι προπονητές του Ατρόμητου τον «χρησιμοποίησαν» ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους!.
.
talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου