Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Παίρνει Μαρκόφσκι και ακόμη έναν

sup-markofskiΤο χθεσινό αποτέλεσμα και κυρίως η επιθετική αδυναμία που φανέρωσε ξεκάθαρα ο Παναιτωλικός στο τελευταίο του φιλικό με την Παναχαϊκή (0-0) λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αναγκάζει την ΠΑΕ να στραφεί σε νέες λύσεις επιθετικών. Τα γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές στα 6 φιλικά που έδωσε αποδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος.
Άμεσος στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση ικανών  επιθετικών ώστε να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία της.
Πρώτος στόχος είναι πλέον ο  Σέρβος επιθετικός Μάρκο Μαρκόφσκι που ανήκει στην Κέρκυρα και μάλιστα αγωνίστηκε σαν αντίπαλος του Παναιτωλικού στα δυο φιλικά που έδωσε πριν μερικές μέρες. Βασική προϋπόθεση για να αποκτήσει τον 29χρονο επιθετικό ο Παναιτωλικός είναι ο υποβιβασμός της ομάδας των Φαιάκων. Αυτό θα γίνει πιθανότατα γνωστό σήμερα από την απόφαση που θα λάβει το διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο όπου η Κέρκυρα κατέφυγε. Οι πιθανότητες δικαίωσης όμως είναι πολύ μικρές, οπότε και οι πιθανότητες ερχομού του Σέρβου, μεγάλες.
Στόχος του Παναιτωλικού όμως, είναι ένας ακόμη σέντερ φορ . Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά δεν θα προέρχεται από την Αργεντινή , αλλά από την  Ιβηρική και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία.  Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα πέρα από το θέμα της προετοιμασίας για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό την ομάδα  θα απασχολήσουν και μεταγραφικά ζητήματα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου