Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η κ. Γεννηματά αντέδρασε έντονα, όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, κάνοντας λόγο για αστειότητες.Γεννηματά: Προχωράμε με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη...
«Προχωράμε με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ερωτηθείσα στη Θεσσαλονίκη αν θα συνεργαστεί εκλογικά με τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ.

«Από την...
πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για την ενότητα και διεύρυνση του χώρου μας, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», απαντησε και συνέχισε: «Προχωράμε με όσους στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη, με όσους διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή τον τρίτο εναλλακτικό σοσιαλδημοκρατικό χώρο, που έχει ανάγκη η χώρα για να κερδίσει την πολιτική σταθερότητα».
Όπως σημείωσε, «χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν καθημερινά στο σπίτι τους, στη δημοκρατική παράταξη και θα προχωρήσουμε μαζί τους».

 Η κ. Γεννηματά αντέδρασε έντονα, όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, κάνοντας λόγο για αστειότητες. Ανέφερε ακόμη ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει. «Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς βλέπουμε τους ανθρώπους μας που αντιλαμβάνονται ότι παραπλανήθηκαν, ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και επιστρέφουν στο σπίτι τους», συνέχισε.

Ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα και τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μιας κυβέρνησης ευρείας πλειοψηφίας μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου