Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

Βενιζέλος: Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚΒενιζέλος: Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ
"Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Έκανε ένα κόμμα τον Ιανουάριο του 2015 προσωπικό, το οποίο υπονόμευσε την προσπάθειά μας" δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Βήμα Fm, ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός δεδομένου ότι ανταποκρίθηκε κατ' αρχάς θετικά στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά. 

"Υπάρχουν οι αποφάσεις του συνεδρίου μας, του Ιουνίου. Τα θέματα αυτά, δεν τα χειρίζομαι εγώ. Δεν ασχολούμαι με το θέμα αυτό, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από την φυσιογνωμία που θα παρουσιάσει, από την αξιοπιστία του και έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να προσέξουμε από την άποψη αυτή πώς διαμορφώνουμε τη φυσιογνωμία μας φυσικά, αλλά η νέα ηγεσία έχει την ευθύνη των χειρισμών και των επιλογών" τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Για το ΠΑΣΟΚ είπε: "Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένας από τους δύο πρωταγωνιστές των εκλογών, θα έλεγα εγώ. Βεβαίως (μπορεί να είναι). Και πρέπει να είναι. Ρυθμιστής, είναι μια μεγάλη λέξη, η οποία ενέχει κάποιο στοιχείο εξουσίας. Θα έλεγα ότι περισσότερο πρέπει να λειτουργήσει ως εγγυητής και καταλύτης για μια λύση, η οποία είναι μια και μοναδική. Η χώρα μπορεί να πορευτεί πολύ περισσότερο τώρα που πήγαμε πίσω και που χάσαμε πόντους μόνο με μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας και συσπείρωσης, μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων"
"Το σωστό είναι να μετέχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα και τα δύο μεγάλα κόμματα, εάν υποθέσουμε ότι παραμένουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Θα δούμε το εκλογικό αποτέλεσμα, μπορεί να μάς εκπλήξει, μπορεί να υπάρξει ένας επιμερισμός, μια πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων, θα δούμε. Δεν ξέρω" είπε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου