Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Με Λαφαζάνη ο Μηλιός...





 ...και το «Κόκκινο Δίκτυο»;...
Ο Γιάννης Μηλιός προανήγγειλε χθες, μέσω twitter, πως δε θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, αλλά πως θα είναι παρών στους αγώνες που έρχονται. Ωστόσο, το πολιτικό «χνώτιασμα» του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Λαϊκή Ενότητα αρχίζει να...
παίρνει σάρκα και οστά, παρότι με τον επικεφαλής της ΛΑΕ τους χωρίζει ένα… νόμισμα.
 Το προσεχές σαββατοκύριακο, λοιπόν, λαμβάνει χώρα στην ΑΣΟΕΕ μία ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση του «Κόκκινου Δικτύου»: σύμφωνα με την αφίσα που ήδη κυκλοφορεί στα social media, το «Κόκκινο Δίκτυο» επιμένει «Αντιμνημονιακά, Αριστερά, Ριζοσπαστικά» και στην αφίσα αναφέρεται η φράση «Η παρέμβαση του Κόκκινου Δικτύου στις εκλογές με την Λαϊκή Ενότητα».

Στους ομιλητές, λοιπόν, συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Μηλιός, αλλά και το στέλεχος των «53» και του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μαρματάκης, όπως επίσης και ο «λαφαζανικός» Αντώνης Νταβανέλλος, η βουλευτής της ΚΟΕ, Ελένη Σωτηρίου, ο «αλαβανικός» Γιώργος Σαπουνάς, το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Σωτήρης, αλλά και ο βουλευτής Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Μένει να φανεί αν η παρουσία Μηλιού στην εν λόγω εκδήλωση, αλλά και οι υπόλοιπες παρουσίες, θα ενισχύσουν το κόμμα Λαφαζάνη ή αν απλώς οι προαναφερθέντες θα συμφωνήσουν ότι… διαφωνούν.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου