Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Καλός για το μπαλκόνι, ακατάλληλος για το τιμόνι

http://www.parapolitiki.com/2015/08/kalos-gia-to-mpalkoni-akatallilos-gia-to-timoni.html
Η βασική είδηση της αποψινής βραδιάς είναι η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από το πρωθυπουργικό αξίωμα. Ημερομηνία εκλογών δεν υπάρχει ακόμα, θα χρειαστεί να περιμένουμε την έκβαση των διερευνητικών εντολών.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε χωρίς να αναζητήσει νέες συμμαχίες στη Βουλή, χωρίς να αξιοποιήσει τη στήριξη της Αντιπολίτευσης, χωρίς να τολμήσει να διαγράψει αυτούς, που κατόπιν εορτής στοχοποιεί ως πράκτορες του Σόιμπλε.

Όπως έμαθε στα φοιτητικά αμφιθέατρα, συγκάλεσε μια νέα...συνέλευση για να λύσει τα προβλήματα του, μόνο που σε αυτήν θα κληθεί να συμμετάσχει όλη η Ελλάδα. Αντί να ηγηθεί, πετάει ξανά το μπαλάκι στο λαό, όπως έκανε και με το δημοψήφισμα-παρωδία.

Προς το παρόν, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καταχωρείται στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που δεν ήθελε με τίποτα να κυβερνήσει τη χώρα. Μοιάζει όλο και περισσότερο με έναν Κώστα Καραμανλή της Αριστεράς. Καταλληλότερος για το μπαλκόνι, ακαταλληλότερος για το τιμόνι.
- See more at: http://www.parapolitiki.com/2015/08/kalos-gia-to-mpalkoni-akatallilos-gia-to-timoni.html#sthash.d01XyWAY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου