Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τάσος Κορωνάκης: Χωρίς πτυχίο, «λιποτάκτης» και μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης

Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος για τις προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα
koronakis
Πρώτα ο ΓιάΝης Βαρουφάκης, με τη δημιουργική ασάφεια, το θρυλικό Οάου, το κωλοδάχτυλο στους Γερμανούς, το ΦΕΚ που δεν βρέθηκε ποτέ κι ας υπάρχει ακόμη και στο google, τις αμέτρητες selfie και τις διακοπές του στην Αίγινα. Εκεί που δρόσιζε τις επιλογές του. Επιλογές που έφεραν τα capital control και τις «ανάρμοστες» ουρές στα atm, τον προθάλαμο δηλαδή για το ποινικά κολάσιμο «Plan B» που έφτιαχνε με ή χωρίς τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού.
Γράφει ο Παναγιώτης Φωτεινός
Μετά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τον προστατεύει ενώ τον μέμφεται και τον αντιπολιτεύεται ενώ τον θεωρεί σύντροφό της. Που βάζει τις συνεδριάσεις να τελειώσουν στις 6 το πρωί, κάνοντας καψόνια σε όλη την εθνική αντιπροσωπεία, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αφού πρώτα, εδώ και 6 μήνες έχει δημιουργήσει το κανάλι της Βουλής, ως μοναδικό μέσο αυτοπροβολής της και έχει τσακωθεί με όλους τους δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές, ακόμη και με του κόμματος της, καθώς οι φιλίες της με την Χρυσή Αυγή την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
«Τους υπουργούς της αριστερής πλατφόρμας και τον 12% Κατρούγκαλο δεν θα τους αναφέρω σήμερα, από αλληλεγγύη στον χειμαζόμενο λαό των αγανακτισμένων»
Σήμερα όμως ο Αλέξης Τσίπρας κατέγραψε άλλη μία αποτυχημένη επιλογή στο παλμαρέ του, τον Τάσο Κορωνάκη. Καθώς πριν λίγη ώρα βγήκαν και τα δικά του άπλυτα στη φόρα.
Ο Κορωνάκης που λέτε, εκτός από ότι είναι 40 χρονών και φοιτά ακόμα στην Πάτρα (αιώνιος φοιτητής), δεν έχει πάει ούτε φαντάρος και όταν ο τιμημένος ελληνικός στρατός τον κάλεσε να παρουσιαστεί, επειδή βαρέθηκε να τον περιμένει να πάρει πτυχίο, ο κ. Κορωνάκης δήλωσε δύο φορές άρρωστος και πήρε δύο αναβολές.
Στη συνέχεια έδωσε ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας, για να μην τον βρίσκουν τα «ραβασάκια» του στρατολογικού γραφείου και παρουσιαστεί σε κάποιο κέντρο εκπαίδευσης.
Πριν λίγες ημέρες η αρμόδια υπηρεσία τον εντόπισε για να του επιδώσει το χαρτί κατάταξης, ήταν βλέπετε και στην ομάδα διαπραγμάτευσης του Βαρουφάκη, αλλά τώρα τον εντόπισαν και έτσι αποκαλύφθηκε η ψεύτικη διεύθυνση.
Πάντως, ακόμα και σήμερα τα αδιάφθορα λαγωνικά του Πάνου Καμμένου δεν τον τσίμπησαν να τον ντύσουν στο χακί, να τον κουρέψουν και να κάνει σκοπιά, αγγαρείες, μαγειρεία, πορείες, βολές και ότι κάνουν όλοι οι νεοσύλλεκτοι στην εκπαίδευση τους, για να φυλάν όταν τελειώσει αυτή τα σύνορα σε κάποιο ακριτικό νησί ή στον Έβρο.
Αν δεν μπορούν να τον βρουν τους ενημερώνουμε πως βρίσκεται σήμερα στη μάζωξη του κόμματος στο οποίο είναι και γραμματέας. Κι αν δεν τον προλάβουν επειδή κάνει και ζέστη, θα τον βρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου να διοικεί το κόμμα. Για να δούμε αν θα τον εντοπίσουν αυτή τη φορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου