Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στρατούλης: Ο Βαρουφάκης δέχεται επίθεση συκοφαντίας και λάσπης...

Στρατούλης για Βαρουφάκη: Δέχεται επίθεση συκοφαντίας και λάσπης

Στο πλευρό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το Plan B, στάθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ο κ. Στρατούλης τόνισε πως...
«είναι απαράδεκτο το φαινόμενο όπου τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι μνημονιακές δυνάμεις οι οποίες φαίνεται ότι “ξεψάρωσαν” και αντί να απολογούνται για τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσαν με τις μνημονιακές πολιτικές στη χώρα, έχουν ξεκινήσει μια επίθεση συκοφαντίας και λάσπης που μοιάζει με ότι έκαναν οι ακροδεξιές δυνάμεις μετά τον εμφύλιο σε βάρος των αριστερών και  προοδευτικών ανθρώπων, εναντίον όποιου, όπως και  ο κ. Βαρουφάκης,  αναζητούσε από τους δικούς του δρόμους αλλά και άλλων απόψεων και ιδεολογικών τάσεων μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αριστερά, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στην μαυρίλα των μνημονίων». 

Ο κ. Στρατούλης κάνει λόγο για απαράδεκτο γεγονός και σημειώνει πως «ακόμα πιο προκλητικό είναι (ότι) αυτές οι συστημικές μνημονιακές δυνάμεις, εγχώριες και διεθνείς, να επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν και την προσπάθεια να αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Στρατούλης, αναφερόμενος σε αυτούς  που κάνουν κριτική σημαίνει ότι αυτούς του 5,5 μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι:  

Δεν μιλάμε για κριτική, μιλάμε για ποινικοποίηση, έχουν κατατεθεί μηνύσεις έχουν πάει στη Βουλή δύο από αυτές τις μηνύσεις, έχουν κατατεθεί αιτήσεις ακρόασης στην εξεταστική επιτροπή για όποιον αναζητάει εναλλακτικές λύσεις όταν ακόμα δεν ολοκλήρωσε τις εργασίες της η εξεταστική επιτροπή για να δει τις ευθύνες που οδήγησαν τη χώρα στα μαύρα μονοπάτια και τους λεγόμενους μονόδρομους των μνημονίων...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου