Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Φωτίου: Στόχος η διεύρυνση των δικαιούχων της Κάρτας Αλληλεγγύης...

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣΗ κυβέρνηση θα επιχειρήσει τη διεύρυνση των δικαιούχων της Κάρτας Αλληλεγγύης, η οποία έχει ήδη ενεργοποιηθεί για 146.000 οικογένειες, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
 «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους εταίρους ότι...
αντί να χρηματοδοτούν σακούλες προϊόντων, όπως είναι το ΤΕΒΑ, καλά θα ήταν να χρηματοδοτήσουν τις κάρτες ώστε να διευρύνουμε τις οικογένειες που μπορούν να πάρουν την κάρτα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega.  Σημείωσε, μάλιστα, ότι είναι ένα από τα αντισταθμιστικά μέτρα, τα οποία θα επιχειρήσει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση με τους εταίρους. 
  Η Κάρτα Αλληλεγγύης, με την οποία μπορούν να γίνονται αγορές από καταστήματα τροφίμων ποσού ύψους 70 έως 220 ευρώ, εντάσσεται στα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τα οποία έχουν ισχύ εννέα μηνών. Η Θ. Φωτίου τόνισε ότι στόχος είναι τα μέτρα αυτά να ανανεωθούν και να επεκταθούν. 
  Για την κάρτα μετακίνησης διευκρίνισε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχει διευθετηθεί και το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου