Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εμετικό ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό Κασιδιάρη -Χρυσαυγίτες χλεύαζαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του





Εμετικό ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό Κασιδιάρη -Χρυσαυγίτες χλεύαζαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά στην τραγική δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τραγούδι χυδαιολόγημα, με παρεφθαρμένους τους στίχους γνωστού τραγουδιού.

Στο ηχητικό απόσπασμα, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Το Εθνος» η οποία και το φέρνει στο φως, ακούγεται η χαρούμενη διάθεση αλλά και τα εμετικά γέλια των «τραγουδιστών» του ανοσιουργήματος που εκτιμάται ότι είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με «Το Εθνος» το ανοσιούργημα αυτό έχει ηχογραφηθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2008, δηλαδή μόλις επτά ημέρες από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι στίχοι του τραγουδιού προκαλούν ανατριχίλα και εξοργίζουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους με τις χυδαιότητες των δυο δημιουργών του, οι οποίοι βρίζουν τον 15χρονο και χλευάζουν την μητέρα του.

Το τραγούδι που βρέθηκε στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία
πίσω από τις λέξεις, χ...κε ο Αλέξης
μες των Εξαρχείων την πλατεία
κι από την μπόχα ήρθε η αστυνομία

Κάθισε στον π...ο μου λιγάκι
να μου τον αρμέξεις, ψόφησε ο Αλέξης
Και στο σάπιο του το κ...κι
άναψε κι εσύ ένα κεράκι

Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι
δεν μπορεί ν' αντέξει, την μπόχα του Αλέξη
σάπισε το άτυχο πρεζόνι
δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου...νι»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ηχητικό απόσπασμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Εθνος» περιλαμβάνεται στη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.
Διαψεύδουν Κασιδιάρης-Ηλιόπουλος 
Με κοινή ανακοίνωσή τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα και αναφέρουν πως θα κινηθούν νομικά. Συγκεκριμένα γράφουν:
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη νέα αθλιότητα που διακινούν οι κατ΄επάγγελμα υβριστές μας.
Τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο και μάλιστα στοχευμένα, τη στιγμή που εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις τελετές ορκωμοσίας τους.
Μηνύσεις και αγωγές κατατίθενται ήδη σε βάρος των συκοφαντών που αναπαράγουν αυτές τις χυδαιότητες.
Έφτασαν στο αισχρό σημείο να εκμεταλλευτούν ακόμα και την μνήμη ενός παιδιού για να εξυπηρετήσουν με ψέματα τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.
Ηλίας Κασιδιάρης
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτές Χρυσής Αυγής


Πηγή: Εμετικό ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό Κασιδιάρη -Χρυσαυγίτες χλεύαζαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/168126#ixzz3Bgajyx9I







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου