Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πέταγαν παγάκια σε πανηγύρι στον Νταβλούρο

 

Δεύτερη λεκτική επίθεση στον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο μέσα σε λίγες ημέρες. Μάλιστα αυτή τη φορά ορισμένοι «θερμοκέφαλοι» του επιτέθηκαν... στη διάρκεια πανηγυριού στο χωριό Αρλα Αχαΐας.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, και ενώ ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο, εκλήθη ο βουλευτής για να κάνει κλήρωση σε λαχειοφόρο που πραγματοποιούσαν οι διοργανωτές. Με το που εμφανίστηκε στο κέντρο του χώρου της εκδήλωσης έγινε... χαμός! Κάποιοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν -προφανώς απογοητευμένοι από όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης- ενώ άλλοι προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Εκσφενδόνιζαν παγάκια κατά του κ. Νταβλούρου, χωρίς ευτυχώς να βρουν τον στόχο τους. Ο ίδιος αν και δεν «μασάει» από τέτοια, αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία. Συνέχισε την διαδικασία και κάθισε στην θέση του. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα γεγονός που θα πρέπει να καταδικαστεί, αφού οι πολιτικοί κρίνονται στην κάλπη όπως επιβάλλει η δημοκρατία μας. Ωστόσο είναι γνωστό ότι στην Δυτική Αχαΐα υπάρχουν «αγανακτισμένοι» που δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια!

Το πρώτο περιστατικό είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2012 όταν ο κ. Νταβλούρος είχε δεχθεί λεκτική επίθεση, συνοδεία αναφορών πως είναι ανεπιθύμητος, στη διάρκεια εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί στον Ιερό ναό του Αγίου Αρτεμίου και η οποία αφορούσε στα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών που ανήγειρε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.Συνδικαλιστές αστυνομικοί, μέλη της ΠΟAΣΥ, αμέσως με το τέλος της εκδήλωσης, απευθυνόμενοι στον κ. Νταβλούρο άρχισαν να του φωνάζουν "Είσαι ανεπιθύμητος", «Δεν έχεις δουλειά εδώ», «δεν είσαι με το μέρος μας» και ότι «Μας πούλησες και ψηφίζεις ενάντια αστυνομικούς». Το δεύτερο περιστατικό με αποδοκιμασίες σε βάρος του βουλευτή είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2013 στον Εμπορικό Σύλλογο, όταν φοιτητές του αριστερού χώρου τον γιούχαραν, χωρίς ο ίδιος να προκαλέσει. Μάλιστα είχε την τόλμη και το θάρρος να καθίσει να συνομιλήσει μαζί τους.
Το τελευταίο συμβάν είχε σημειωθεί στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Πάτρας με τους «Βατράχους» εκλήθη ο κ. Νταβλούρος να χαιρετίσει. Και λίγο πριν μιλήσει για τον αείμνηστο ιδρυτή του θεσμού Ανδρέα Ανδριόπουλο άρχισε να αποδοκιμάζεται από ορισμένους θεατές. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν ξαφνιάστηκ, ήταν κάτι που περίμενε ότι θα συμβεί και το είχα πει στον Ανδρέα Ανδριόπουλο, συνεχιστή του Φεστιβάλ, όταν του ζήτησε να μιλήσει για λίγο για τον πατέρα του. «Πράγματι, διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι», είχε πει ο βουλευτής, «που όμως αποτελούσαν μειοψηφία μέσα σε όλον εκείνο τον κόσμο των 1.500-1.700 θεατών. Οταν δε άρχισα να αναφέρομαι στον Ανδρέα Ανδριόπουλο, όλοι σταμάτησαν. Σε οποιονδήποτε πολυσυλλεκτικό χώρο, όπως είναι ένα θέατρο, είναι λογικό να υπάρχουν και κάποιοι θερμοκέφαλοι που αντιδρούν απέναντι σε εκείνον που είναι ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Το περιμένεις ότι θα συμβεί. Άλλωστε πολλοί ήταν εκείνοι που στο τέλος της παράστασης με πλησίασαν, αποδοκιμάζοντας όσα είχαν συμβεί νωρίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου