Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο!

/         
epi-astynomiko-megaro-akarnaniasΣοβαρό επεισόδιο, σύμφωνα με καταγγελία, προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα με θύμα τον αδερφό γνωστού επιχειρηματία του Αγρινίου , ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες είχε υποστεί επίθεση από αγνώστους στην οικία του.
Σύμφωνα με την καταγγελία άτομα ρομά με ρόπαλα ξυλοκόπησαν άγρια τον αδελφό του επιχειρηματία μόλις λίγα μέτρα έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση
Λίγες ώρες νωρίτερα σε γνωστό club της εθνικής οδού ιδιοκτησίας του επιχειρηματία είχε προκληθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ ομάδας νεαρών ατόμων και του επιχειρηματία. Γι΄αυτό τον λόγο σήμερα το πρωί ο ίδιος βρίσκονταν στην Αστυνομία και ο αδερφός του τον περίμενε απ΄ έξω όταν δέχτηκε την επίθεση.
Η υπόθεση φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκη μιας και σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και με παλιότερες δικογραφίες στις οποίες εμπλέκονται άτομα που έχουν απασχολήσει για ποινικές υποθέσεις την Αστυνομία.
Για το επεισόδιο στο club την νύχτα έχει γίνει ήδη μια σύλληψη , ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον ρομά που φέρεται ως δράστης της επίθεσης στον αδερφό του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου