Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»





Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»Τα θερμά του συγχαρητήρια στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» νομού Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την εκ νέου θετική αξιολόγηση του Φορέα από την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για θέματα Αποκατάστασης (EPR) που εδρεύει στις Βρυξέλλες.
Η αξιολόγηση του Εργαστηρίου έγινε έπειτα από αίτημα του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με την EPR, κατά τις 11-12 Ιουνίου 2014 στις Εκπαιδευτικές Μονάδες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα απεστάλησαν από τις Βρυξέλλες με θετική αξιολόγηση συμφώνα με την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Απονομής της EPR και έτσι το Εργαστήρι αποκτά για τρίτη συνεχή φόρα την πιστοποίηση της άριστης πρακτικής EQUASSExcellence, στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών από την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα.
Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται σε κέντρα στην Ευρώπη που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης και στοχεύει εκτός από την εγγύηση, όσον αφορά την ποιότητα, να δεσμεύσει τα κέντρα αυτά για τη συνεχή βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του συμφώνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
«Για μία ακόμη φορά είναι ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια μας, ο φορέας πιστοποίησης EPR, ένα δίκτυο κορυφαίων οργανισμών που εδρεύουν σε 16 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στον τομέα της αποκατάστασης, να απονέμει αυτή την πιστοποίηση στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα». Είμαστε περήφανοι που ο Φορέας αυτός εξακολουθεί να είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που έχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Θέλω και πάλι να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια» υπογράμμισε ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλαν στον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, η πρόεδρος του Εργαστηρίου Διονυσία Σαμαντά, ο Διευθυντής Δημήτρης Χειμαριώτης και τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρουν: «Θέλουμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα για τη συμπαράστασή σας στο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι και ειδικότερα για τη θετική συμβολή σας στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη συνεχή βελτίωση του φορέα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου