Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τα ενδιαφέροντα του 1-1: Τα «ταγάρια», οι «συνοδοί» και άλλα…

        
φωτογραφία 1 (4)Μερικά παραλειπόμενα από το χτεσινό παιχνίδι του Παναιτωλικού και το 1-1 που έφερε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς:
-Το σκηνικό με τον Καρεμπέ πήγε να πάρει κακή κατάληξη. Κάποιοι τον χειροκρότησαν γιατί του αναγνώρισαν ότι υπήρξε διεθνής παίκτης και προσωπικότητα (και καλός μποξέρ…) και κάποιοι τον αποδοκίμασαν. Αυτό δημιούργησε μια κακή ατμόσφαιρα όταν προσπάθησαν στα VIP μαζί με τους επίσημους να πάνε και κάποιοι από τη συνοδεία της ομάδας, δηλαδή τους πολύ ειδικούς σωματοφύλακες. Εκεί οι του Παναιτωλικού τους είπαν ότι δεν γίνεται αυτό και ακολούθησε ένταση με έναν μελαχρινό νεαρό με πολλά τατουάζ να λέει και διάφορα για «ταγάρια», «τυρόγαλα» κλπ. Τελικά οι σωματοφύλακες δεν μπήκαν στα VIP και το θέμα έληξε.
-Ο ίδιος μελαχρινός νέος ήταν και μέσα στο γήπεδο μετά τη λήξη έξω από τη μικτή ζώνη αλλά και στο χώρο της συνέντευξης Τύπου! Εκεί θες η επιβλητική παρουσία του υπεύθυνου Τύπου του Ολυμπιακού, θες μερικοί κύριοι με κόκκινες φόρμες που πηγαινοερχόταν, θες ο νεαρός με τη σταχτί φόρμα που έχουνε περιγράψει, σου δινόταν η εντύπωση του «εκτός έδρας»…Σύμφωνα με μέλος της διοίκησης «εμείς θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς και άστους να κάνουν βόλτες»!
-Οι φωνές του Σάββα Θεοδωρίδη ακουγόταν για πολύ ώρα. Ήταν έξω φρενών γιατί θεωρούσε ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε. Μάλιστα αρνήθηκε να αντποδώσει την χειράψία του… Γιώργου Θεοδωρίδη! Ένταση υπήρξε από διάφορους και κοντά στα αποδυτήρια και αν δεν υπήρξαν «ομορφιές» ήταν γιατί οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν σχεδιασμό να αποφύγουν οποιαδήποτε αφορμή…
- Η ομάδα αυτή- που είναι μπετόν αρμέ στην επικοινωνία- οργάνωσε δηλώσεις στη μικτή ζώνη για τα δικά της θέματα και την ατζέντα της, φυσικά. Μάλιστα μερικοί Αθηναίοι δημοσιογράφοι ειδοποιήθηκαν για τη μικτή ζώνη πριν μιλήσει ο Χάβος και όταν ένας εξ αυτών είπε «θα κατέβουμε αφού ακούσουμε Χάβο» του απάντησαν «κάτσε αν θες αλλά κάτω είναι η δική μας ενημέρωση»! Τελικά δεν ήταν στις δηλώσεις Χάβου ο συγκεκριμένος…
-Μετά το ματς το τεράστιο πούλμαν του Ολυμπιακού είχε σχεδόν φρακάρει το δρομάκια πίσω από τα αποδυτήρια. Μερικά μικρά παιδιά είχαν πάει για να δουν από κοντά την ομάδα του Ολυμπιακού. Η αποχώρηση έγινε με χαρακτηριστική ησυχία.
η συντακτική μονάδα
.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου