Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοβουλίες του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» για την υποστήριξη των προσφύγων


Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες μελών και φίλων του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» για την υποστήριξη των προσφύγων, που καταφθάνουν συνεχώς στη χώρα μας εξαντλημένοι και εξαθλιωμένοι.

Στην Πάτρα, μέλη και φίλοι του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ», ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο να ενημερώνουν τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και παράλληλα να συγκεντρώνουν πολύτιμο υλικό, κάθε είδους, που έχουν απόλυτη ανάγκη οι συνάνθρωποί μας.
Όπως αναφέρουν από το «Κίνημα», «η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια αυτή ήταν μεγάλη. Συγκεντρώθηκαν αρκετά είδη πρώτης ανάγκης και άλλο υλικό που θα διατεθούν όπου χρειάζεται σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και με φορείς οι οποίοι ασχολούνται με τους πρόσφυγες».
«Η προσπάθεια που ξεκίνησαν μέλη και φίλοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Πάτρα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας όσο περισσότεροι μπορούν, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας», επισημαίνουν τα μέλη του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου.
Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Πάτρα και στο 26100095802610009580

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου