Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Αγωγή Γιαννακόπουλου σε Καμμένο – Ζητά αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ


Αγωγή Γιαννακόπουλου σε Καμμένο – Ζητά αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ                                             
                                                                                                                                          
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Πάνο Καμμένο μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τις εκατέρωθεν επιθέσεις.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του υπουργού Αμύνης για συκοφαντικές δηλώσεις διεκδικώντας 10 εκατ.ευρώ.
Παράλληλα, ζήτησε και την άρση της βουλευτικής του ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.
Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.
Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση “εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν”, όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…».


Πηγή: Αγωγή Γιαννακόπουλου σε Καμμένο – Ζητά αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/232747/agogi-giannakopoyloy-se-kammeno-zita-apozimiosi-10-ekateyro#ixzz3pglsShHV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου