Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μηνύματα για… «τρόικα» σε γυναίκες από το Αγρίνιο!

pre-trioΚυρίες και κύριοι, τις τελευταίες μέρες νεαρές γυναίκες στην περιοχή μας λαμβάνουν στον λογαριασμό τους στο facebook το παρακάτω αποκαλυπτικό μήνυμα. Αφού εξηγήσουμε ότι το θέμα μπορεί να έχει και σοβαρές διαστάσεις και πως κατά τη γνώμη μας τζογάρεις άσχημα αν απαντάς σε τέτοια ανώνυμα καλέσματα, γιατί μπορεί να βρεθείς σε κανένα μπαρ στο Κοσσυφοπέδιο, ας το ρίξουμε και στην πλάκα λίγο.
Καθώς το διαβάσαμε μας έκανε σφοδρή εντύπωση το όνομα της προοδευτικιάς συνελληνίδας του ζευγαριού που ζητά γυναίκα παρτενέρ, το οποίο είναι… Σούλα(!) Όπως και το γεγονός ότι η αγγελία θυμίζει πολύ τις γνωστές με το «αβάδιστα» παρότι βασικά ζητάει παρτούζα, συγγνώμη, τρόικα, τριμερή για άνοιγμα των σεξουαλικών οριζόντων 
 
«…Γεια σου (σ.σ. γεια και σε σένα) και συγνώμη για την ενόχληση (σ.σ. παρακαλώ) ..το όνομα μου είναι Σουλα (!) .
Είμαστε ένα ζευγάρι εγώ 38 και ο σύζυγος 31(σ.σ. κάποιος πιάστηκε κότσος) Μένουμε Πάτρα (σ.σ. ήμασταν σίγουροι!) και ψάχνουμε μια γνωριμία με μια κοπέλα όμορφη, συναισθηματική, εχέμυθη και χωρίς ταμπού(σ.σ. από μαγείρεμα;) για γνωριμία, φιλία και πραγματοποίηση, αν γνωριστούμε καλά (σ.σ καμιά φορά παραγνωρίζεσαι σε τέτοιες φάσεις…) μιας φαντασίωση μας.
Να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ οι τρεις μας (σ.σ. ε,πέστο και μας έσκασες) .
Είναι η πρώτη μας φορά που θα κάνουμε κάτι τέτοιο (σ.σ. ας μην ορκιζόμαστε,δεν κάνει).Τα πιο πολλά προφίλ εδώ μέσα είναι ψεύτικα και δεν έχουμε βρει κάτι αληθινό που να θέλει πραγματικά και αυτή να γνωριστεί μαζί μας και να κάνει πράξη τυχόν ίδια φαντασίωση (σ.σ. μην απογοητεύεστε, ο Θεός είναι μεγάλος).
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου (σ.σ. παρομοίως)…
 
 
η συντακτική μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου