Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Nέος γραμματέας και ένσταση στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ

        
po-pasok-esokommatikesΠραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης  οι ψηφοφορίες μεταξύ των  έντεκα μελών της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ,. για την ανάδειξη νέου Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα της Οργάνωσης. Αμέσως μετα όμως κατατέθηκε…. ένσταση σε βαρος του νάου Γραμματέα!
Αναλυτικά, με έξι  ψήφους  εκλέχτηκε από τον πρώτο γύρο ο κ. Νίκος Καραγιάννης. Τρεις ψήφους έλαβε ο κ. Μάκης Σαμαράς, μία ψήφο ο  Τ.  Κοκκινοβασίλης ενώ υπήρχε και ένα λευκό.
Για την θέση του αναπληρωτή Γραμματέα, υπήρχε μια μόνο υποψηφιότητα, αυτή της πολιτεύτριας κ. Ακριβής Κούκη που έλαβε εννέα ψήφους, ενώ υπήρχαν και δυο λευκά.
Μετά τη διαδικασία όμως δυο μέλη της Νομαρχιακής και συγκεκριμενα ο κ. Σαμαρας και η κ. Ξουργιά, υπέβαλλαν ένσταση κατά της εκλογής του κ. Καραγιάννη, με την αιτιολογία οτι κατέχει πολιτική θέση, επειδή ειναι ειδικός συνεργάτης στον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλο και επομενως, υπάρχει ασυμβίβαστο. Πληροφορίες αναφερουν πως ο κ. Κελεπόύρης που ειναι υπεύθυνος οργανωτικού  διαφώνησε με την ένσταση, που όμως θα εξεταστεί από την αρμόδια Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που θα αποφανθει εαν όντως υπάρχει ασυμβίβαστο ή όχι για τον κ. Καραγιάννη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου