Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Ένας ξεχωριστός γάμος στο Αγρίνιο (φωτο)

lif-tzamalis-gamos1        
 


Ιδιαιτέρες στιγμές ευτυχίας χθες για τον αντιδήμαρχο Αγρινίου και αντιπρόεδρο της ΕΑΣ Αγρινίου Πάνο Τζαμαλή που πλέον πέρασε στο «club» των παντρεμένων μετά το γάμο του με την Βάσω Τσουκαλά.
Στιγμές όμως χαράς έζησαν εκτός από τους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, και σύσσωμη η παράταξη του δημάρχου Παύλου Μοσχολιού αλλά και το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που στο σύνολο τους σχεδόν παρέστησαν τόσο στον γάμο, που τελέστηκε στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής, όσο και στην γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό κοσμικό κέντρο στην Τριχωνίδα.
lif-tzamalis-gamos2
Πάνος και Βάσω, είχαν προετοιμάσει τα πάντα άψογα για την βραδιά και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με άφθονο κέφι, χορό και τραγούδι, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

lif-tzamalis-gamos3
Από τις επώνυμες παρουσίες, να αναφέρουμε εκτός από τον δήμαρχο Αγρίνιου και όλη την παράταξη του, το Δ.Σ. της ΕΑΣ Αγρινίου (κουμπάρος ήταν ο γιος του προέδρου Αλέξανδρος Κουτσουπιάς), τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνο Μωραΐτη, αυτοδιοικητικούς και συνεταιριστές και πλήθος καλεσμένων συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

Το agriniopress εύχεται ότι καλύτερο στους νεόνυμφους.
lif-tzamalis-gamos8
Aπό τις εκπλήξεις της βραδιάς: Η πανέμορφη νύφη παίζει βιολί και αφιερώνει στον γαμπρό!
lif-tzamalis-gamos5
Το γλέντι και ο χορός κράτησαν μεχρι το πρωί
lif-tzamalis-gamos6
Ο Πάνος Τζαμαλής με τον συενργάτη του δημαρχου Αγρινίου, Παντελή Κούτσικο
lif-tzamalis-gamos7
Πρώτος στο χορό και ο πρόεδρος της Λεπενούς κ. Τζαμαλής, υποβασταζόμενος απο τον δήμαρχο Αγρινίου
Και  το ζευγος Τσακανικα σε ενα ωραιο χορευτικο,οπως παντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου