Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Γ.Παναγιωτακόπουλος: Ο κ. Βορίδης καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τη δική του παράταξη

 
Panagiotakopoulos 1Θα συνιστούσαμε στον κ. Βορίδη να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να ασχοληθεί με τα πολιτικά κατορθώματα της παράταξής του τονίζει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος απαντώντας στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα.
“Της σημερινής παράταξής του και όχι των ακροδεξιών μορφωμάτων που υπηρετούσε λίγα χρόνια πριν.
Πάει πολύ για τον πολιτικό που μετακινείται μεταξύ της δεξιάς και της ακροδεξιάς να «καταγγέλλει» για την κατάντια της χώρας το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Αντιλαμβάνομαι το μίσος το δικό του και της παράταξής του για τον Άνθρωπο και τον Πολιτικό που διεύρυνε την Δημοκρατία, που άνοιξε νέους δρόμους για την χώρα, που πόνεσε και εργάστηκε για το λαό της.
Το δυστύχημα είναι πως με πολιτικούς αυτών των αντιλήψεων η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά την χώρα.” επισημαίνει ο κ. Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας:
“Το δυστύχημα είναι πως με τους υβριστές του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί εργάζονται για τη φτωχοποίηση του λαού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τις απολύσεις στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, την ανεργία, τη νέα μετανάστευση και την διάλυση μιας ολόκληρης κοινωνίας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου