Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν μέλη της «Blender»


 


 
Ένταση σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Πατρινής Κοινότητας Ομοφυλόφιλων «Blender» δέχθηκαν προπηλακισμό από μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που έκαναν αφισοκόλληση σε διάφορα σημεία της πόλης για την ταινία που έχουν προγραμματίσει να προβάλλουν το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» Πάτρας στη σελίδα της στο Facebook:

«Πριν λίγη ώρα, μέλη της πατρινής LGBTQI κοινότητας Blender δέχτηκαν προπηλακισμό στη Γούναρη από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για την ταινία "Milk" που προβάλλουν την Παρασκευή στα σκαλάκια της Αγ. Νικολάου.

Για ακόμη μία φορά οι "δήθεν" αντισυστημικοί χρυσαυγίτες που στήριξαν το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την απόλυση 2656 υπαλλήλων, δείχνουν ποιός είναι ο πραγματικός τους εχθρός: όχι η κυβέρνηση των μνημονίων, όχι οι επιχειρηματίες των μειώσεων μισθών και της ανεργίας, αλλά όποιος "διαφέρει" από τα πρότυπα που έχουν αυτοί στο κεφάλι τους. Εμείς τους απαντάμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτούς, και την κυβέρνηση που τους στηρίζει: θα τους διώξουμε και από το κέντρο της Πάτρας, και από παντού!

Αύριο όλοι και όλες στις 12.30 στην πλατεία Γεωργίου να κολλήσουμε την αφίσα της προβολής, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, να δηλώσουμε μαζικά ότι δε θα ανεχθούμε τη Χρυσή Αυγή ούτε στο κέντρο της Πάτρας ούτε πουθενά».

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου