Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Καλώς τον κι ας άργησε……»

        
epi-esa
Απάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου του Αγρινίου Πάνου Μπεσίνη, στις αιχμές που άφησε χθες σε άρθρο του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωστίκογλου.
Η απάντηση του κ. Μπεσίνη έχει ως εξής:
«Σωκράτη μας, ότι λίγα σου γράφω παρακάτω μην τα εκλάβεις ως απάντηση στο τελευταίο σου πόνημα που διάβασα στα τοπικά μέσα και κάτω από τον βαρύγδουπο τίτλο: «Πρωτοφανής στάση σιωπής από τον Εμπορικό Σύλλογο», αλλά ως πρόκληση – πρόσκληση!!!
Λοιπόν, αγαπητέ συνάδελφε Σωκράτη, αντί να επιφυλάσσεις για τον εαυτό σου τον ελιτίστικο ρόλο του ΄΄ υπεράνω ΄΄  που παρατηρεί και κρίνει ( και ενίοτε μας τη βγαίνει και από αριστερά) θα σου έλεγα να κοπιάσεις (να ξανακοπιάσεις .για την ακρίβεια) στον Σύλλογο, από το Δ.Σ. του οποίου ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ (εκτός εάν θεωρείς ότι ο μόνος λόγος που κάποιος πρέπει να συμμετέχει είναι όταν κατέχει τον τίτλο του Προέδρου) και να μας επιβάλλεις την ΄΄ δράση ΄΄ από την οποία έχουμε παραιτηθεί, όπως μας χρεώνεις.
Η μικρή μου συνεισφορά στην επιθυμητή και καλοδεχούμενη πιθανή επιστροφή σου θα ήταν να φροντίσω να έρθει στα χέρια σου το ηχητικό υλικό των Διοικητικών μας Συμβουλίων (όταν ακόμη συμμετείχες) για να ακούσεις τις παρεμβάσεις σου αλλά και τη στάση σου στις ψηφοφορίες, όταν συζητούνταν η ανάληψη από τον Σύλλογο κάθε πιθανής μορφής δράσης.
Έτσι…..όχι μόνο για να μην ΄΄ ξεχνιόμαστε ΄΄ αλλά κυρίως για να βοηθιόμαστε στις μελλοντικές μας σκέψεις και στάσεις.
Υ.Γ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Σύλλογος, Σωκράτη, ούτε αποφάσισε ούτε έκανε παράσταση στον ΟΑΕΕ, ούτε συνάντηση είχε με το Δ.Σ. των Ιδιωτικών Υπαλλήλων χωρίς να ενημερώσει τα μέλη του, ούτε αρέσκονταν ποτέ στα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Μην παραποιείς την αλήθεια ενώ είμαι σίγουρος ότι την γνωρίζεις!!
Παναγιώτης Μπεσίνης                                                                                      Νυν αλλά πάντα υπό αίρεση και κρίση
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου