Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τελικά πότε ακριβώς έγιναν «σύστημα»;

        
pre-trapeziotis-theodoridisΤα… μπέρδεψαν κάπως οι ομιλούντες στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία αυτοδιοικητικής κίνησης στο Αγρίνιο. Η μόνιμη επωδός για την ύπαρξη «συστήματος», με σκληρές αναφορές μάλιστα που ίσως θα έπρεπε να απασχολήσουν και Εισαγγελέα, ήταν αναμενόμενη, αλλά ως προς το χρόνο ύπαρξης αυτού του «συστήματος εξουσίας και διαπλοκής» , η αλήθεια είναι πως κάπως μπερδευτήκαμε.
Για παράδειγμα λέγονταν, και είναι γνωστό σε όλους παλιότερα , πως το «σύστημα” στο δήμο Αγρινίου, παραμένει το ίδιο από τη μεταπολίτευση. Τώρα κάποιοι «φρόντισαν» να εξαφανίσουν τη θητεία του αείμνηστου Στέλιου Τσιτσιμελή.
Παρακάτω όμως το πράγμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού ο πιο σκληρός απ” όλους στις καταγγελίες ήταν ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, που όπως καταλάβαμε δεν ήξερε τίποτε για σύστημα μέχρι το 2010 που ήταν εν ενεργεία δήμαρχος και συναγελάζονταν, συνεργάζονταν και συναποφάσιζε με το «σύστημα» που σήμερα καταγγέλλει.
Το ίδιο ισχύει βέβαια και με τις παρεμβάσεις των κ. Καπρέλη (Πράσινοι) και Θεοδωρίδη (ΔΗΜΑΡ) στην ίδια σύσκεψη που επίσης είπαν τα ίδια, λησμονώντας πως αυτό το «σύστημα» ήθελαν να υπηρετήσουν το 2010 όταν ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Παύλου Μοσχολιού.
Άσχημο πράγμα η κοντή μνήμη στην πολιτική…
εφημερίδα «Γεγονός»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου