Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι 58 στην Κηφισιά δηλαδή στον φυσικό τους χώρο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ 58 ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Σε μια περιοχή που ταιριάζει με την κοινωνική τους προέλευση και το πολιτικό τους ύφος, την μεγαλοαστική κατά κανόνα συνοικία της Κηφισιάς, πραγματοποίησαν απόψε εκδήλωση οι λεγόμενοι «58 της κεντροαριστεράς» ή αλλιώς σωτήρες της δημοκρατικής παράταξης και της χώρας.
Όπως και στις προηγούμενες πολυδιαφημισμένες και πολυπροβεβλημένες εκδηλώσεις τους, με τα τηλεοπτικά κανάλια (τα ίδια μαγαζιά των γνωστών νταβαντζίδων) να τους ακολουθούν κατά πόδα, τίποτα καινούργιο και τίποτα διαφορετικό δεν παράχθηκε, παρά το ίδιο έργο, στο ίδιο κακοστημένο μοτίβο ξαναπαίχθηκε. Ένα ομοιογενές ηλικιακά σύνολο …λευκοφόρων κεφαλών, συνταξιούχων κατά κύριο λόγο της ζωής και της πολιτικής, οι περισσότεροι με κυβερνητική ή κρατική δραστηριότητα επί κυβερνήσεων Σημίτη καθώς και διαχρονικοί υβριστές του Ανδρέα Παπανδρέου και του ιστορικού ΠΑΣΟΚ από το οποίο προτιμούσαν διαχρονικά να επωφελούνται όσο τους συνέφερε και να ξορκίζουν το …υπόλοιπο.
Άντε να εκλάβουμε ως κερασάκι στην αποψινή «Κηφισιώτικη τούρτα», την μιρκοφιέστα του προσφάτως απολυμένου εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ ως παρελαύνοντος νέου σωτήρα της κεντροαριστεράς, δεδομένου και του άπλετου χρόνου που θα έχει στη διάθεσή του από εδώ και πέρα…
Κατά τα άλλα, κάτι κουρασμένα παλικάρια, στην υγρασία και το κρύο των βορείων προαστίων κάλεσαν τον ταλαιπωρημένο κόσμο της δημοκρατικής παράταξης (μέχρι πρότινος υποστηρικτές και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή) «να μαζευτούμε, να αγωνιστούμε, να μας ψηφίσετε για να πάμε εμείς (σ.σ. οι 58) να κυβερνήσουμε».
ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÊÉÍÇÓÇÓ ÔÙÍ 58 ÓÔÇÍ ÊÇÖÉÓÉÁ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ 58 ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Φωτο: Eurokinissi/ Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου