Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΔ βγάζει αφίσα και για τα Ίμια, συνεχίζοντας στον κατήφορο του λαϊκισμού με την πολιτική εκμετάλλευση ακόμη και των νεκρών

          
12123_10151966268776275_1946801020_n.png

Ξαναχτυπά η Ν.Δ., μετά την αφίσα και την εντολή Σαμαρά να δοθούν τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τις μίζες σε άπορους και ανασφάλιστους [Mε εντολή Σαμαρά μοιράζουν χρήματα από μίζες σε άπορους φοιτητές και χειρουργημένους ανασφάλιστους!], ακολουθεί αφίσα που αφορά στα Ίμια και αναμοχλεύει το πολιτικό γεγονός της  εθνικής κρίσης του 1996, με σκοπό να αποκομίσει κομματικά οφέλη και  -δυστυχώς- εκμεταλλευόμενη τους νεκρούς...
 
Προφανώς, για τον Σαμαρά και την παρέα του, ο Σημίτης ήταν προδότης και πράκτορας των Αμερικανών, παρότι αποσόβησε τα χειρότερα σε μία ιμπεριαλιστική προπαγανδιστική πράξη που αποτελούσε αιτία πολέμου, ενώ ο Σαμαράς θα είχε πάρει το ντουφέκι, θα έμπαινε τα βράδια στην Άγκυρα με στολή βατραχανθρώπου και θα έκανε συλλογή από αυτιά Τούρκων. 
 
Η ΝΔ δε διαφέρει πια σε τίποτα από τη Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιεί την πατρίδα και το έθνος για ίδιον όφελος και μάλιστα φαίνεται να στενοχωριέται και να πάσχει περισσότερο από μας, τους υπόλοιπους, τους λιγότερο Έλληνες, για το θάνατο των άτυχων παιδιών εκείνο το βράδυ στα Ίμια.
 
Το δε ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, θλιβερό, παρακολουθεί και συμμετέχει σε μία ακροδεξιά κυβέρνηση που θυμίζει άλλες δεκαετίες, για λίγα και μόνο ψίχουλα εξουσίας και την πολιτική επιβίωση του προέδρου του. Μάλιστα, η κατάντια και ο ξεπεσμός έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που, αντί να καταγγείλουν τον άθλιο λαϊκισμό για την προηγούμενη αφίσα και τη μεταφορά των χρημάτων σε χειρουργημένους ανασφάλιστους και άπορους φοιτητές (άκουσον άκουσον), ανακάλεσαν τους νόμους και τις τροπολογίες Παπακωνσταντίνου για να αποδείξουν ότι τα χρήματα αυτά προήλθαν από δικές τους ενέργειες, όχι του Παπακωνσταντίνου, δικές τους και να χρεωθούν πολιτικές αυτών που βρίζουν και στέλνουν σε ειδικά δικαστήρια. Η ξεφτίλα του ΠΑΣΟΚ είναι πια τόσο μεγάλη που σε κάνει να ντρέπεσαι. Μαλώνουν με τη ΝΔ για το ποιος θα πάρει βραβείο λαϊκισμού και συνεχίζουν μία πορεία ως βδέλλες, αφενός  ρουφώντας το πολιτικό έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου και αφετέρου μη παραθέτοντας έστω και το ελάχιστο δικό τους, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου.
 .epikairo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου