Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας από τους πυροσβέστες στο Αγρίνιο (φωτο)

        
epi-kopi-pitas-pyrosvestes1
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε πριν από λίγη ώρα οι Πυροσβέστες του Αγρινίου, με τον διοικητή κ. Χριστόφορο Μπόκα να κάνει έναν σύντομο απολογισμό την προηγούμενης χρονιάς σε ότι αφορά τη δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους δύο εθελοντικούς σταθμούς που συστάθηκαν φέτος στον δήμο Αγρινίου και στη σπουδαία σημασία τους στην ενίσχυση της Υπηρεσίας . Μίλησε ακόμη για την ανάγκη μεταστέγασης της Υπηρεσίας σε νέο κτήριο, που προβλέπεται να κατασκευαστεί στο οικόπεδο που ο δήμος Αγρινίου έχει παραχωρήσει για τον λόγο αυτό.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλό κουράγιο και δυναμική συνέχεια στο έργο των πυροσβεστών, μίλησε για προσπάθεια που πρέπει να γίνει από κοινού με την Π.Υ Αγρινίου, ώστε το 2014, να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα η δημιουργία ενός σύγχρονου κτηρίου που θα στεγάσει την Υπηρεσία στο ήδη υπάρχων οικόπεδο.
epi-kopi-pitas-pyrosvestes7
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ Κοσμάς ευλόγησε την πίτα και στη συνέχεια τιμήθηκε με πλακέτα από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ευχές για μια καλή χρονιά αλλά και τα συγχαρητήριά του στην Υπηρεσία έδωσε και ο  επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ. Παπαναστασίου, στον σύντομο απολογισμό του.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Α. Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος μίλησε για μια «εξαιρετική συνεργασία» που είχε το 2013 η Π.Υ με την Αστυνομία στην αντιμετώπιση όποιων συμβάντων προέκυψαν, που χρειάστηκαν τη συμβολή και των δυο πλευρών.
epi-kopi-pitas-pyrosvestes6
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο επικεφαλής  του κλιμακίου του Αεροπορικού αποσπάσματος κ. Αθανασόπουλος.
Παρών στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων και ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας.
epi-kopi-pitas-pyrosvestes5
epi-kopi-pitas-pyrosvestes4
epi-kopi-pitas-pyrosvestes3
epi-kopi-pitas-pyrosvestes2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου