Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πρώτο διπλό για τους αγρινιώτες στο πρωτάθλημα

        
sup-ergotelis-panaitolikos1
Ο Παναιτωλικός συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του, με γκολ του Καμαρά έκανε το πρώτο διπλό του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 0-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο!
Κάτω από τα δοκάρια για τον Εργοτέλη βρέθηκε ο Αθανασίου, με τους Σαρρή, Μεχία μπροστά του και τους Τζανακάκη, Αζίζ στα άκρα. Μπουχαλάκης, Καρντόσο αγωνίστικαν στον άξονα, ενώ πίσω από τον Αναστασάκο βρέθηκαν οι Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο και Χαντί.
Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Ράφαελ στην εστία, με τους Κούσα, Μπικέι στο κέντρο της άμυνας και τους Γκάλο, Ανον στα άκρα. Στον άξονα ήταν ο Τζούνιορ με τον Γοδόι και τον Σφακιανάκη πιο μπροστά σε ελεύθερο, οργανωτικό ρόλο. Στην κορυφή έπαιξε ο Καμαρά, με τους Μπακάκη, Θεοδωρίδη να τον πλαισιώνουν.
Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου, με τους γηπεδούχους να παραχωρούν αρκετά μέτρα, καθώς ήθελαν να χτυπήσουν πιο πολύ στην κόντρα. Παρά την κατοχή, ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να απειλήσει, αφού ο Εργοτέλης είχε κλείσει τους διαδρόμους.
Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στους Κρητικούς, οι οποίοι στο 24΄ έφτασαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Μπαντιμπανγκά, ο Αναστασάκος νίκησε την αντίπαλη άμυνα στον αέρα και πήρε την κεφαλιά, με τον Ράφαελ, όμως, να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή απόκρουση στην γωνιά του.
Με το… ίδιο νόμισμα!
Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έπαιζε στην κόντρα, όμως ο Παναιτωλικός στην πρώτη του αντεπίθεση κατάφερε να σκοράρει! Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Γοδόι βρήκε πολύ όμορφα στον Καμαρά στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και φυσικά αυτός δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πει χαμένη. Έτσι, με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, νίκησε τον Αθανασίου και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές, με τον Ουζουνίδη να παίζει πιο επιθετικά, αφού πέρασε τον Διαμαντάκο στην θέση του Μπουχαλάκη, γύρισε τον Χαντί στον άξονα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης.
gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου