Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μίτσελ: Ο Παναιτωλικός μοιάζει με έναν βράχο!

a229d8ce-04fe-49db-9935-80ca1b6fbf3e_3O  Μίτσελ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports σχολίασε και την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα της Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.Συγκεκριμένα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:
Την Κυριακή υποδέχεστε τον Παναιτωλικό. Τον αντιμετωπίζετε ίσως στην καλύτερή του κατάσταση στην περίοδο;«Ο Παναιτωλικός είναι μία πολύ σταθερή ομάδα και πηγαίνει όλο και καλύτερα. Όταν στον πρώτο γύρο φέραμε ισοπαλία στο γήπεδό τους, υπήρχε πάρα πολύ κριτική για εμάς. Όμως, είδαμε πως μετά τον αγώνα μας πέρασε από εκεί ο ΠΑΟΚ που έχασε, πέρασε ο Παναθηναϊκός που επίσης έχασε. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Παναιτωλικός μοιάζει με έναν βράχο. Ο βράχος δεν είναι κάτι εύκολο για να τον κατακτήσεις. Πολλές φορές πρέπει να ματώσεις για να το καταφέρεις αυτό. Αν και εμείς θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά».
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα. Τέτοια ώρα δεν παίζετε συχνά. Όμως, είναι μία καλή ώρα για να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο;«Είναι η καλύτερη ώρα που θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι. Είναι μία καταπληκτική ώρα, όχι μόνο για να έρθουν οικογένειες. Αλλά είναι μία ώρα που βλέπουμε το φως της ημέρας και που βλέπουμε πολύ ωραία τα χρώματα μέσα στο γήπεδο. Είναι μία πολύ ωραία ώρα για να απολαύσουμε το ερυθρό και το λευκό.
Προτιμάω την ημέρα απ’ τη νύκτα, ακόμη και για το ποδόσφαιρο. Γιατί η νύκτα δεν είναι πια για την ηλικία μου».
www.novasports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου