Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η αναβίωση της discotheque "Fat Albert" (φωτο)


Οι  νεολαίοι της δεκαετίας του '70 και του '80, οι θαμώνες της Fat Albert, συναντηθήκαν προχθές το βράδυ σε café της πόλης και πέρασαν μία υπέροχη βραδιά, με καταπληκτικά μουσικά ακούσματα της εποχής εκείνης
Το σήμα κατατεθέν της Fat Albert
Όπως γράφει το blog agriniomemories:
«Το κέφι που έφτασε στα ύψη, ένα ολόκληρο μαγαζί που χόρευε ασταμάτητα- σπάνιο θέαμα πια στις μέρες μας, τα πειράγματα και οι θύμησες των εφηβικών μας χρόνων από τον χώρο της discotheque Fat Albert και φυσικά η μουσική ήταν τα μόνα συστατικά που κατάφεραν να κάνουν 400 περίπου άτομα μία παρέα.


1979. O dj Νίκος Σώζος στα decks της Fat Albert
Ο dj Νίκος Σώζος, ο τότε dj της Fat Albert, ήταν αυτός που διοργάνωσε τη βραδιά και κατάφερε όπως πάντα, ως ειδήμων του είδους, χωρίς πολύ κόπο ομολογώ, να μας ταξιδέψει 30 χρόνια πίσω και να μας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία.
Ευχαριστούμε Νίκο!!!!
Και για την ιστορία....
Η discotheque Fat Albert πρωτοάνοιξε τις πόρτες της τον Φεβρουάριο του 1977, εκεί ψηλά στον παλιό Άγιο Χριστόφορο. Ιδιοκτήτης ο Τάσος Κουθούρης.

Το προσωπικό της Fat Albert. Σωτ. Μακρής, Λάμπ. Καρτέρης, Σ. Αποστολόπουλος, Νίκ. Σώζος, Χ. Μακρής, Θωμ. Τσόμπος
Στην αρχή λειτουργούσε σαν disco-bistro με ποτό και φαγητό. Ένα χρόνο αργότερα έγινε Cafe-Disco και από τότε καθιερώθηκε σαν στέκι της νεολαίας.
Άνοιγε από το μεσημέρι και λειτουργούσε σαν cafe ως τις 9 το βράδυ. Από νωρίς το απόγευμα τα φώτα χαμήλωναν, οι ρυθμοί ανέβαιναν και ξεκινούσε χορευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές λυκείου. Από τις 10 δε το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες, λειτουργούσε σαν disco.

Θωμ. Τσόμπος, Γιάν. Φασούλης
Κάθε Κυριακή πρωί ο δρόμος που οδηγούσε προς τον παλιό Άγιο Χριστόφορο γέμιζε από νεολαία που κατευθυνόταν στο στέκι τους. Το καθιερωμένο Κυριακάτικο πάρτυ άρχιζε στις 11...
Αγρινιώτες φοιτητές που σπούδαζαν τότε Ιταλία προμήθευαν την Fat Albert  με Ιταλικά ακούσματα, που ήταν το  must της εποχής, και το μαγαζί διέθετε την πιο ενημερωμένη δισκοθήκη στο συγκεκριμένο είδος.»
Η Fat Albert έκλεισε το 1981.

O Νίκος Σώζος στην είσοδο της Fat Albert
http://agriniomemories.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου