Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για τους "Νέους Καιρούς"

Μια από τις παλιότερες εβδομαδιαίες εφημερίδες του Αγρίνιου, αναστέλλει την έκδοση της. Το φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί, είναι το τελευταίο, όπως γνωστοποίησε ο εκδότης της Αιμίλιος Κουτσονίκας
Οι "Νέοι Καιροί" για 27 χρόνια, βρίσκονταν στις επάλξεις για την αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων της Αιτωλ/νίας και υπερασπίστηκαν με πάθος το Αγρίνιο και τα ζητήματα  ανάπτυξης του.

Στο πρωτοσέλιδο σημείωμα του Αιμίλιου Κουτσονίκα, περιγράφονται σαφώς και οι λόγοι που τον οδήγησαν την απόφαση αυτή:

" Με αίσθηση βαθειάς ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες αναγνώστες και συνδρομητές των «Νέων Καιρών», στους εκλεκτούς συνεργάτες μας, εκπροσώπους των Αρχών, Φορέων και Υπηρεσιών και στους αγαπητούς συναδέλφους δημοσιογράφους των Τοπικών Εφημερίδων, Ρ/Φ και Τηλεόρασης, σας απευθύνουμε τον τελευταίο αποχαιρετιστήριο λόγο.

Οι «ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ» για 27 ολόκληρα χρόνια στάθηκαν όρθιοι στο δημοσιογραφικό μετερίζι της Αιτωλ/νίας.

Με πίστη και αφοσίωση διακόνησαν τον εκλεκτό λαό της περιοχής και συνέβαλαν, το κατά δύναμη, στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων προβλημάτων.

Ο ζήλος και η διάθεση προσφοράς εξακολουθεί να καίει μέσα μας. όμως οι συνθήκες άλλαξαν και κάθε μέρα μεταβάλλονται.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3863/15-7-2010 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ αριθμός 115 άρθρον 16 παράγραφος 6 «όσοι συνταξιούχοι αυτοαπασχολούνται» δεν δύνανται να συνεχίσουν την οιαδήποτε δραστηριότητά τους από 1-1-2013.

Ύστερα από αυτό οι «Ν.Κ.» είναι υποχρεωμένοι να αναστείλουν την έκδοση και κυκλοφορίας τους ευελπιστώντας σε προσεχή τροποποίηση της ανωτέρω απαγορευτικής διάταξης του νόμου, οπότε θα επανεκδοθούν οι ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ πανηγυρικά με την σύμπραξη νέων συνεργατών.

Ευχαριστούμε «εκ βαθέων» όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην μακρόχρονη πορεία της εφημερίδος μας και ευχόμαστε κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2013

Μετά πλείστης τιμής

ΑΙΜΙΛΙΟΣ Ν. ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ


Εκδότης – Διευθυντής των «Ν.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου