Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο Αλέξης Φράγγος παραδέχθηκε στον ανακριτή οτι σκότωσε τον Τσίρκα



-Ολοκληρώθηκε η απολογία του Α. Φράγγου στον ανακριτή. Σύμφωνα και με τον δικηγόρο του Σ. Κεχαγιόγλου, ο Α. Φράγγος παραδέχθηκε την ενοχή του ως προς την δολοφονία, χωρίς να έχει προμελετήσει τις κινήσεις του και λειτουργώντας εν βρασμώ ψυχής εκτιμώντας πως έχει μπροστά του τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του αδερφού του Κώστα.


Κατά την έξοδο του Α. Φράγγου από τα δικαστήρια, δεκάδες φίλοι του και συγγενείς χειροκροτούσαν και τον παρότρυναν να κάει κουράγιο και να κρατήσει δυνατός.
 


-Με μεγάλη αγωνία περιμένουν έξω από τα δικαστήρια η οικογένεια του Αλέξη Φράγγου καθώς και αρκετοί φίλοι του 31χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα.


-Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων μπήκε ο Αλέξης Φράγγος και οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή.


Τα μέτρα της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια είναι δρακόντεια.


Αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το κτίριο ενώ είναι συγκεντρωμένοι δεκάδες φίλοι και συγγενείς του Αλέξη Φράγγου.


Μιλώντας στην «Π» ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος του κατηγορούμενου, υποστηρίζει ότι «ο πελάτης μου θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Ο πελάτης μου θα πει ότι εμπλέκεται στον θάνατο του Τσίρκα, θα αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό και ότι δεν έχει επέμβει κανείς άλλος. Θα εμμείνει σε δύο θέματα. Δεν υπήρχε καμία απολύτως προμελέτη και σχεδιασμός, και ότι θόλωσε το μυαλό του όταν είδε μπροστά του άτομα που άμεσα ή έμμεσα θεωρούσε είτε φυσικούς είτε ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ εκτελέσεως του αδερφού του Κώστα».


"ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΟΛΩΣΑ"
«Ναι εγώ τον σκότωσα γιατί θόλωσα». Αυτό αναμένεται να υποστηρίξει στον ανακριτή Ευάγγελο Κωστακιώτη ο 31χρονος Αλέξης Φράγγος, που το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης θα περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου για να απολογηθεί για το φόνο του 38χρονου Πάνου Τσίρκα.


Ο συνήγορός του Σάκη Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο pelop.gr περιέγραψε τον πυρήνα της υπερασπιστικής γραμμής του πελάτη του.


Ακούστε το ηχητικό:





Εκείνο που ξεκαθαρίζεται είναι ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένας και ότι δεν υπάρχει συνεργός, καθώς υπήρχαν υπόνοιες από τις αστυνομικές αρχές ότι ο Αλέξης Φράγγος διέθετε και συνεργό.


Με τη στάση του ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι ο ίδιος είναι δράστης της ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε στην Ανθείας και ότι δεν διέθετε συνεργό, μιας και ο 38χρονος Πάνος Τσίρκας πυροβολήθηκε από δύο διαφορετικά όπλα, κάτι που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ στην υπόνοια ότι οι εκτελεστές ήταν δύο και όχι ένας.


Επίσης ότι θα προσπαθήσει να θέσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα του δώσουν τη δυνατότητα διαφορετικής μεταχείρισης στο δικαστήριο, προσδοκώντας να του αναγνωριστεί ότι τέλεσε το αδίκημα βρισκόμενος σε βρασμό, ώστε να σπάσει τα ισόβια.


Διαβάστε επίσης:


Οι συλληφθέντες της Αθήνας
Με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία θα οδηγήθηκαν χθες στο αυτόφωρο τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατά την έφοδο των ΕΚΑΜ σε σπίτι στον Αγιο Δημήτριο, όπου και συνελήφθη ο Α. Φράγγος.


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κούκιου, ο γαμπρός της κ. Κουκίου και η φίλη του Αλέξη Φράγγου που είχαν συλληφθεί στον Άγιο Δημήτριο Αττικής μαζί με τον Αλέξη Φράγγο, με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία.


Να αναφέρουμε πως η έγκυος αδελφή της Διονυσίας Κουκιου είχε αφεθεί ελεύθερη από την Αστυνομία.


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο οποίο προσήλθαν χθες οι κατηγορούμενοι, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 8 Μαϊου, προκειμένου να προσέλθουν για κατάθεση οι αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση που έγινε στο σπίτι στον Άγιο Δημήτριο.


Ακούστε το ηχητικο



Μεταξύ αυτών, η «Σταρ Ελλάς» Διονυσία Κουκίου, που όπως υποστήριξε ο κ. Κεχαγιόγλου δεν είχε καμία εμπλοκή, μιας και «δεν γνώριζε ότι ο Φράγγος ήταν ύποπτος για φόνο, καθώς δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του».
Συνελήφθη επίσης και ο γνωστός πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, και η μάνατζέρ του Γεωργία Μπιτάκου μιλώντας στην «Π» υποστήριξε ότι δεν γνώριζε καν ότι στο σπίτι επρόκειτο να πάει ο Αλέξης Φράγγος.


«Πρώτον δεν ήταν σε κανέναν γνωστό ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Φράγγο, πέρα από κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν στην Πάτρα. Ο Μπερδέσης δεν είναι καν φίλος του. Ο Τάσος βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι, που ανήκει στην αδερφή της Διονυσίας Κουκίου, επειδή κάνει προπονήσεις στην Αθήνα και δεν έχει κάπου αλλού να μείνει. Ο Τάσος ήταν φιλοξενούμενος και δεν έφερε ευθύνη επειδή η Αστυνομία παρακολουθούσε τον Φράγγο. Στο ίδιο σπίτι έμενε και η φίλη του Αλέξη Φράγγου, επίσης φιλοξενούμενη. Ο Φράγγος κάλεσε τη φίλη του στο τηλέφωνο, την είπε ότι ήθελε να τη δει και τελικά συνελήφθη. Ο Τάσος είχε πέσει από νωρίς να κοιμηθεί και δεν αντιλήφθηκε καν την παρουσία του Φράγγου».


Το σπίτι όπου έγινε η έφοδος των ΕΚΑΜ ανήκει στον γαμπρό της Διονυσίας Κουκίου. Πρόκειται για μεζονέτα, όπου κάτω έμενε η Διονυσία Κουκίου και επάνω ο γαμπρός της με την έγκυο αδερφή της, που αφέθηκε ελεύθερη από την Αστυνομία.
Στο αυτόφωρο οδηγούνται ο Τάσος Μπερδέσης, η Διονυσία Κουκίου με τον γαμπρό της και η φίλη του Αλέξη Φράγγου.
«Ξέραμε ποιος είναι ο δολοφόνος του Τσίρκα για να γνωρίζουμε ότι ήταν ο Αλέξης; Ο Τάσος μένει συνέχεια εκεί όταν προπονείται για να μην πληρώνει ξενοδοχεία», εξηγεί η μάνατζερ   πηγηpelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου