Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Για την τιμή και την ελπίδα

        
pan-panai-nikibolou47Τις ελπίδες του για την απευθείας άνοδο θέλει να διεκδικήσει ο Παναιτωλικός, που φιλοξενείται από τον Ηρακλή και θέλει μόνο νίκη. Γκόλιας και Μπόγιοβιτς τα μόνα προβλήματα για τα καναρίνια.
Το απόλυτο αουτσάιντερ για την απευθείας άνοδο είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος για να μπει στην πρώτη τριάδα θέλει νίκη στο Καυτατζόγλειο και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Παρόλα αυτά, τα καναρίνια παραμένουν ενωμένα σαν μία γροθιά, κόντρα και στα προβλήματα και τις ατυχίες. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο τραυματισμός και η απουσία τόσο του Μπόγιοβιτς, όσο και του Γκόλια, που σε δύο συνεχόμενους αγώνες χτύπησαν το χέρι τους και δεν υπολογίζονται.
Πάντως, το κλίμα παραμένει οικογενειακό στην ομάδα, με τους παίκτες να πιστεύουν πως αν τα δώσουν όλα ίσως να δικαιωθούν και να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπόγιοβιτς, αν και εκτός αποστολής, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του.
Πέρα από τα προβλήματα πάντως, υπάρχουν και καλά νέα στον Παναιτωλικό, αφού ο Μίρνες Σίσιτς κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και παίζει κανονικά, όπως και ο Μελισσάς, ενώ και οι Αραμπατζής, Μουμίν είναι ετοιμοπόλεμοι, αφού εξέτισαν την ποινή τους.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στεφανάκος, Κούσας, Ιωάννου, μπροστά του, Δάρλας αριστερά και Μπακάκης δεξιά. Στο κέντρο θα αγωνιστούν Σφακιανάκης, Τζούνιορ, με τον Μπελόν σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στην κορυφή επιστρέφει μετά από καιρό ο Κουτσοσπύρος, ενώ οι Σίσιτς και Καμαρά θα τον πλαισιώσουν.
Την αποστολή του Παναιτωλικού συμπληρώνουν οι: Τακίδης, Μελισσάς,Μύγας, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Πασάς, Σμίλτος, Mουμίν, Αραμπατζής.
gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου