Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Άνοδος αφιερωμένη στον Απόστολο Παπουτσάκη!


Μετά το τέλος του αγώνα του Πανθεσσαλικού, ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε: «Η σημερινή είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ομάδα μου. Γυρίσαμε εκεί που ανήκουμε, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους γι' αυτή την άνοδο. Είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στον Απόστολο Παπουτσάκη, που τον είχαμε σαν πατέρα μας. Πιστεύω ότι θα μας βλέπει από ψηλά και θα χαμογελά τώρα. Ευχαριστούμε πολύ και τη Νίκη Βόλου για τη φιλοξενία».

Ο πρωταγωνιστής των Κρητικών, Ντιέγκο Ρομάνο είπε με τη σειρά του: “Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, ανταπεξήλθαμε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Ακόμα νομίζω δεν έχουμε καταλάβει τι έχουνε καταφέρει. Συγχαρητήρια σε όλους και το καλύτερο για τις ομάδες στα πλέι οφ”.


Δηλώσεις στο athleticradio έκανε ο Μηνάς Πίτσος, τονίζοντας: “Eίμαστε ευχαριστημένοι πετύχαμε την άνοδο που ήταν ο στόχος το δικαιούνται ολοι αυτό ήταν το στοίχημα. Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Εργοτέλη που κατάφεραν κάτι τέτοιο με χαμηλό μπάτζετ. Η ευτυχία δεν περιγράφεται. Νομίζω η άνοδος είναι αποκλειστικά του κυρίου Αποστόλου. Εγώ ήρθα μόλις φέτος αλλά ξέρω τι σημαίνει για τον Εργοτέλη”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Νίκης για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Επίσης να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που και σήμερα μας συμπαραστάθηκε, όπως σε όλους τους αγώνες. Κάναμε έναν τίμιο αγώνα και μπορεί να μην κερδίσαμε την απευθείας άνοδο, αλλά θα κάνουμε το παν για να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Θεωρώ ότι το δικαιούμαστε βάσει των εμφανίσεών μας. Ελπίζω τα πλέι οφ να παιχθούν επί ίσοις όροις και να ανέβει η καλύτερη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου