Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΥΡΟΣ Ο Θ. ΣΩΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... "ΑΛΛΟΥΣ"

Απάντηση στις φήμες, διαδόσεις και «πληροφορίες» που διαχέουν στα κάθε λογής «καφενεία» οι γνωστοί κύκλοι για τις προθέσεις του νομάρχη Θύμιου Σώκου σχετικά με τις προτάσεις του για τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας έδωσε χτές ο κ. Σώκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Επίσης σχολίασε με δηκτικό τρόπο και τα όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί ή γραφτεί σε τοπικά η άλλα μέσα ενημέρωσης. Οι σχετικές δηλώσεις του κ. Σώκου έχουν ως εξής: «Ως προς το θέμα του αντιπεριφερειάρχη θέλω να πως ότι είμαι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και αν κάτι μου ζητηθεί θεσμικά στα πλαίσια των οργάνων του κόμματος να πω την άποψή μου, θα το αποφασίσω εκείνη την ώρα τί θα κάνω και τί δε θα κάνω.  Μιλάω για τη λειτουργία μου ως μέλος του ΠΑΣΟΚ και ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ». Τελειώνοντας ο κ. Σώκος επισήμανε ότι για μακρύ χρονικό διάστημα, η λάσπη που δέχτηκε ήταν πρωτόγνωρη.  «Λυπάμαι για την κατάντια μερικών, που θέλουν να το παίζουν και επιφανείς. Είναι κατάντια, για αυτούς που τα λένε, τα γράφουν και κυρίως τα αναπαράγουν.  Είναι γνωστοί εκείνοι που βρίσκονται πίσω απ’ όλα αυτά. Νομίζω ότι ο τόπος μας αξίζει καλύτερα και η κοινωνία μας περιμένει άλλα πράγματα από εκείνους στους οποίους εμπιστεύεται το μέλλον της».

4 σχόλια:

  1. μιλαει ο μη επαγγελματιας πολιτικος..υποκρισια απιστευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Θύμιο μη μιλάς εσύ για λάσπη!είναι η δική σου μέθοδος και οι αντιπαλοί σου απλά σε πολεμούν με τον τρόπο που εσύ διάλεξες.Εφαρμόστηκε απόλυτα το δικό σου σύστημα.Γιατί παραπονιέσαι τώρα και μου συγχίζεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω από όλα αυτά αγαπητέ Θύμιο είναι ο κακός σου χαρακτήρας και μόνο και φυσικά η αυλικοί σου που σου φουντώνουν τα μυαλά με ψευτιές και ιντριγκες και ξέρω πολύ καλά τι λέω!Κατά βάθος σε λυπάμαι πολύ..ζεις μέσα στο ψέμα και στη λάσπη.Ηταν και είναι η επιλογή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρτη σκουφια σου και βαρα μας ή οτι εκανες θα σου κανουν ή οτι κοροιδεψες θα παθεις.
    διαλεξε τι σου ταιριαζει και γιατι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή