Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ....


Ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;
Ποιά έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα;
Ποια έχει τους περισσότερους φανατικούς οπαδούς;
Ποιά έχει φανατικούς εχθρούς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Ε, ναι λοιπόν είμαστε σαν τον….. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ…
Οι υπόλοιποι ας βλέπουν μπάλα σε άλλο γήπεδο…
Εδώ λέγεται…. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και μας αρέσει πολύ όπως παίζουμε......
Γκε-γκε;

7 σχόλια:

  1. Καμία μεταγραφή Δημητράκη. Δεξιά χρειάζεσαι ενίσχυση! Για πάρε τον Μουρτζιάπη. Ως δεξιό μπακ-χαφ θα έχει να προσφέρει... Μονόπατα όπως πάιζεις σε έχουν μάθει και σε.... μπλοκάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε γάτε, μας υποσχέθηκες να μας πεις ποιοι είναι στα διάφορα Γραφεία Τύπου των πολιτικών αλλά και ποιοί είναι πίσω απο τα διάφορα μπλογκ. Εσένα, το agrinio news, το in agrinio, και κανα-δύο ακόμη τα ξέρουμε. Οι άλλοι όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και 'μεις που είμαστε με την ΠΑΝΑΘΑ αλλά σε πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι 7.31. Στα μπλογκ και ευτυχώς μπαίνουν όλοι. Και πιτσιρικάδες και βλάκες και έξυπνοι σαν εσένα και σχετικοί και άσχετοι. Ο καθείς καταλαβαίνει ότι θέλει. Και ανάλογα εκφράζεται. Το επίπεδο κάθε σχολίου εκφράζει αυτού που το γράφει. Και ο καθένας απο μας μπορεί να γράφει για να κάνει πλάκα, για να κεντρίσει, για να εκφράσει την σκέψη του, για χίλιους λόγους. Αυτό να το καταλάβεις και εσύ και όλοι οι άλλοι που μπαινοβγαίνουν στα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7,31, το καταλαβαμε που αναφερεται ο γατος και η απάντηση 2,08 είναι σκωπτική και αν θες υπάρχουν πολλοί αιτωλοακαρνάνες απ όλα τα κόμματα και απόλες τις ομάδες που δε χαλάστηκαν από την...μπαάλλα που παίχτηκε στο ....Καραισκάκη...τόπιασες πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΥΤΡΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΚΑ), ΣΥΜΨΗΡΗΣ-ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ, ΛΑΟΠΟΔΗ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΕΙ, ΜΑΚΚΑΣ-ΜΠΟΚΑΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΕΣ, ΜΠΕΡΙΚΟΣ HIS MASTERS VOICE, ΤΗΛΥΓΑΔΑΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Η ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή