Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕ(ΔΕ)Σ-ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Ενώ στους δήμους του νομού μας, πολλά από τα λεγόμενα μικρότερα κόμματα θα οδηγηθούν σε συνεργασίες, σε επίπεδο Περιφέρειας θα έχουν μπόλικους υποψήφιους. Όλα τα κοινοβουλευτικά αλλά και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, θα κατεβάσουν συνδυασμούς. Όμως με μιαν εξαίρεση, όλα τους έχουν κάτι κοινό. Ο επικεφαλής τους θα είναι αποκλειστικά Αχαιός!!! Τιμής ένεκεν βλέπετε….. εξ’ αιτίας των λαθρομεταναστών που συνωστίζονται εκεί και ζητούν επειγόντως…. ΜΙΝΑΡΕ(ΔΕ)Σ για να ασκούν τα….. θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Η Ν.Δ. με την επιλογή Παπαναστασίου τουλάχιστον έκανε στον νομό μας διάνα. Καθώς οι Αιτωλ/νάνες ως παραδοσιακοί τύποι ακολουθούν, την παροιμία «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο». Αφήστε που ο κ. Παπαναστασίου κάθε άλλο παρά με «μπαλωμένο» παπούτσι προσομοιάζει.
Και ιδού ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες μέχρι στιγμής:
Απόστολος Κατσιφάρας (ΠΑΣΟΚ-ΠΑΤΡΑ), Γιώργος Παπαναστασίου (Ν.Δ.-Αιτωλ/νία), Καραθανασόπουλος Νίκος (ΚΚΕ-ΠΑΤΡΑ), Αλ. Χρυσανθακόπουλος (ο γνωστός Φρουτάκιας. ΛΑΟΣ-ΠΑΤΡΑ) Βασίλη Χατζηλάμπρο (ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από την Κ.Ο.Ε.-ΠΑΤΡΑ), Νικος Τούκαλης (Δημοκρατική Αριστερα-ΠΑΤΡΑ), Κώστας Παπακωνσταντίνου (μέρος των Οικολόγων-Πράσινων, ΠΑΤΡΑ). Δηλαδή ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ με ολίγη από….. γκιουβέτσι! (Αιτωλ/νία).
Πάντως όπως  εξελίσσεται η υπόθεση με τους υποψηφίους Περιφερειακούς  Συμβούλους και τα ονόματα που ακούγονται στον τόπο μας ότι επιθυμούν να εκτεθούν ως υποψήφιοι, μάλλον σαν τη Γ’ Εθνική μου μοιάζει. Και πολύ φοβάμαι ότι το λεγόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο μόνο τυπικό ρόλο θα έχει.
Και αυτό είναι κακό. Κάκιστο.

4 σχόλια:

  1. Ωραίο το δίδυμο Μοσχολιός - Παπαναστασίου που στηρίζεις!!! Δεν μας χέζεις ρε γάτε!!! Ούστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.33 μ.μ. Και σένα τι σε κόφτει που ο Μήτσος είναι με Μοσχολιό και Παπαναστασίου ρε μεγάλε; Εσύ που είσαι με τον ΜΙΝΑΡΑ είσαι καλλίτερος; Ή μην μου πεις ότι δεν είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσούχτηκε το Σωκο - Μοσχολείκο έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή