Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Βαθυαβάλι :Δεκάδες σκάφη αγκυροβόλησαν στα 10 μέτρα από την ακτή – επενέβη το Λιμενικό που…χειροκροτήθηκε από τους λουόμενους! (φωτο)

epi-vathiavali-skafi2Τουλάχιστον εκνευρισμό προκάλεσε στους λουόμενους που επισκέφθηκαν χθες την πανέμορφη παραλία Βαθυαβάλι στην Πάλαιρο, η εικόνα δεκάδων ταχύπλοων σκαφών που είχαν αγκυροβολήσει ελάχιστα μέτρα από την ακτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σκάφη –κυρίως ιδιωτών- είχαν προσεγγίσει την ακτή σχεδόν στα δέκα μέτρα, καθιστώντας επικίνδυνη την κολύμβηση, ενώ, όπως είναι λογικό, τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας είχαν θολώσει από την κίνηση των σκαφών στα ρηχά.

epi-vathiavali-skafi1
Λίγη ώρα μετά και αφού η κατάσταση είχε πλέον φτάσει στο απροχώρητο,  στην παραλία έφτασε σκάφος του Λιμενικού, που διέταξε την απομάκρυνση των σκαφών. Οι εικόνες που ακολούθησαν στην πλαζ , όπως τις περιγράφουν άνθρωποι που επισκέφθηκαν χθες το Βαθυαβάλι στο agriniopress.gr , είναι τουλάχιστον κωμικές. Οι λουόμενοι σηκώθηκαν από τις ξαπλώστρες τους και καταχειροκρότησαν τους άνδρες του Λιμενικού, ενώ ακούγονταν και αποδοκιμασίες προς τους οδηγούς των σκαφών. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν σκάφη που παρέμειναν στα βαθιά, περιμένοντας να φύγουν οι Αρχές μάταια όμως, αφού το σκάφος του Λιμενικού παρέμεινε στα νερά του Βαθυαβαλίου για τουλάχιστον μία ώρα. Δεν είναι γνωστό αν επεβλήθησαν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς των σκαφών.
epi-vathiavali-skafi3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου