Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Από τον Βόλο ο νέος υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ...


Ετών 40, και είχε κατέβει με το κόμμα του Γκλέτσου...
Αλλη μια υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο 40χρονος προγραμματιστής εφαρμογών Ηλίας Ζαρκάδας, υποψήφιος για Δήμαρχος Βόλου το 2014 και υποψήφιος με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» το 2015.
Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός και ότι είναι...
ένας απλός πολίτης.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
Με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας είναι συνυφασμένη με την Ιστορία της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ανοίξει ξανά τις φτερούγες της και να φτάσει και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας πέρα από ιδεολογικούς διαχωρισμούς.
Η ανεργία και η τεράστια αποχή έχουν δώσει το μήνυμα. Ανεβαίνω ως Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να οδηγήσω την Ελλάδα στο υψηλότερο βάθρο εκεί όπου ανήκει.
Για να δώσω ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλους τους πολίτες στην Εργασία και στην Ευημερία. Θα κάνουμε όλοι μας ένα βήμα πίσω στον εγωισμό, στην ιδεολογία, στο μίσος και την απογοήτευση και θα βάλουμε όλη μας την μαστοριά για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα, ακριβώς όπως το είχαμε κάνει μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τρόπο θέλει, όχι κόπο.
Σας καλώ να υποστηρίξετε την Υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και να μου επιτρέψετε να οδηγήσω την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα στην εποχή της Αφθονίας και της Ευημερίας.
Στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω το πρόγραμμα μου βασισμένο σε καινοτόμες πράξεις για ταχεία ανασυγκρότηση της χώρας.
Σας ευχαριστώ Ηλίας Ζαρκάδας - Απλός Πολίτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου