Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ Χτύπημα των «53» στον Τσίπρα: Διώξε τον Δημήτρη Καμμένο από την κυβέρνηση

Χτύπημα των «53» στον Τσίπρα: Διώξε τον Δημήτρη Καμμένο από την κυβέρνηση


 
Το πρώτο χτύπημα των «53» στον πρωθυπουργό ήρθε με αφορμή την υπουργοποίηση του Δημήτρη  Καμμένου.
Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, μέλος της ομάδας των «53», ζητά την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά η κα Κατριβάνου αναφέρει πως αισθάνεται βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος. Χαρακτηρίζει  άθλια, ομοφοβικά και αντισημιτικά τα σχόλια που είχε αναρτήσει στο twitter του.
Η δήλωση της Βασιλικής Κατριβάνου
Δημήτρης Καμμένος, όχι σε κυβέρνηση της Αριστεράς
Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα.


Πηγή: Χτύπημα των «53» στον Τσίπρα: Διώξε τον Δημήτρη Καμμένο από την κυβέρνηση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227550/htypima-ton-53-ston-tsipra-dioxe-ton-dimitri-kammeno-apo-tin-kyvernisi#ixzz3mZYHGbel
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου