Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κίνημα Νέων: «Να φύγει τώρα ο Μπαλτάκος του Τσίπρα»


Κίνημα Νέων: «Να φύγει τώρα ο Μπαλτάκος του Τσίπρα»




Σε μια σκληρή ανακοίνωση του το ΚΙΝΗΜΑ Νέων ζητά από την κυβέρνηση να απομακρυνθεί άμεσα ο Δημήτρης Καμμένος τον οποίο αποκαλεί εύστοχα «Μπαλτάκο του Τσίπρα». Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό «πρόοδος και αριστερή διακυβέρνηση δε σημαίνει να μιμείται κανείς τις φράσεις ή τον τόνο της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά να σκέφτεται και να πράττει προοδευτικά».


Ολόκληρη η ανακοίνωση των νεολαίων του Γιώργου Παπανδρέου:
«Η απόφασή της υπουργοποίησης του κ. Δημήτρη Καμμένου είναι μια πράξη που δεν αφορά μόνο τους εσωτερικούς διακανονισμούς δύο κομμάτων αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Ο κύριος Δ. Καμμένος με τις αντιευρωπαϊκές, ρατσιστικές και ομοφοβικές δημόσιες τοποθετήσεις του αποτελεί ντροπή για τον κυβερνητικό συνασπισμό.
Γιατί δεν εκθέτει μόνο την κυβέρνηση απέναντι στους πολίτες.
Εκθέτει συνολικά τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Όπως επίσης εκθέτει και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.
Κύριε Τσίπρα, πρόοδος και αριστερή διακυβέρνηση δε σημαίνει να μιμείται κανείς τις φράσεις ή τον τόνο της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά να σκέφτεται και να πράττει προοδευτικά.
Σημαίνει να αγωνίζεσαι για την κοινωνική αλλαγή κι όχι για τη συναλλαγή με την ακροδεξιά με αυτοσκοπό την κατάληψη της εξουσίας.
Γι” αυτό και η πολιτική επιβράβευση, η «υπουργοποίηση» του λαϊκίστικου και μισαλλόδοξου λόγου είναι ασύμβατη με την πρόοδο.
Σας καλούμε να αποσύρετε άμεσα τον κύριο Δ. Καμμένο από το κυβερνητικό σχήμα.
Διαφορετικά, όπως και ο κύριος Σαμαράς θα έχετε αποκτήσει κι εσείς τον δικό σας Μπαλτάκο».
 
 
Κίνημα Νέων
Νέοι Σοσιαλιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου