Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ» Παπανδρέου: Διακύβευμα των εκλογών δεν είναι τα μνημόνια, είναι η αλλαγή της Ελλάδας

Παπανδρέου: Διακύβευμα των εκλογών δεν είναι τα μνημόνια, είναι η αλλαγή της Ελλάδας
 
Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ο καλύτερος διαχειριστής των μνημονίων, αλλά η εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα δέσποσε η αντιπαράθεση γύρω από το ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής του μνημονίου. Θεωρώ πως μετά από πέντε χρόνια άγονης αντιπαράθεσης γύρω από τα μνημόνια ο κάθε Δημοκράτης πολίτης κατανοεί ότι δεν είναι αυτό το διακύβευμα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός από τη Νέα Ερυθραία, όπου ψήφισε.
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι άλλο από την εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας, πρόσθεσε «για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα κράτος λειτουργικό, Δημοκρατικό, δίκαιο, με αξιοκρατία, με διαφάνεια, που θα μπορεί να διασφαλίζει σιγουριά και ευημερία».
Τέλος, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε την ανάγκη σχηματισμού πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας από αύριο κιόλας «εκείνων των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν τη βούληση να συγκρουστούν, να παλέψουν για μία διαφορετική Ελλάδα, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και περηφάνιας». Αυτόν τον αγώνα θα κάνουμε και θα συνεχίσουμε, κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός


Πηγή: Παπανδρέου: Διακύβευμα των εκλογών δεν είναι τα μνημόνια, είναι η αλλαγή της Ελλάδας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/226904/papandreoy-diakyveyma-ton-eklogon-den-einai-ta-mnimonia-einai-i-allagi-tis-elladas#ixzz3mHHxb791
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου