Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

 epi-kairos-vroxiΒροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά με βαθμιαία βελτίωση. Νέα επιδείνωση του καιρού αργά το απόγευμα στα δυτικά. Τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα αύριο. Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
 Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, οι οποίες από αργά το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοδυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για την Παρασκευή 25-09-2015 στην Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και στα δυτικά καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν να είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
 Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου