Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ψεκάζοντας λήθη και συνωμοσιολαγνεία.. #Βλάχος

 
vlachos_28072014.jpgΣε συμφέροντα ξένων κέντρων απέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή από την κυβέρνηση. Παράλληλα βάλλει ευθέως πλην σαφώς κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την απόφασή του να γίνει Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ. [iefimerida]
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Βλάχος σχολίασε τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις όπως το Βατοπέδι, τα δομημένα ομόλογα και την ΕΛΣΤΑΤ, είπε ότι κατά τη γνώμη του υπήρχε σχέδιο να χτυπηθεί ο Κώστας Καραμανλής διότι κάποιες στρατηγικές επιλογές του ενόχλησαν ξένα συμφέροντα και συμπλήρωσε ότι δικαιώνεται ο πρώην πρωθυπουργός καθώς το πρώτο που προκύπτει από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τα σκάνδαλα είναι ότι αποκαθίσταται η νομιμότητα και το δίκαιο...
 
«Δεν υπάρχουν πολλοί πολιτικοί για μια δύσκολη ώρα στην πολιτική μας φαρέτρα, ο Κώστας Καραμανλής είναι μια προσωπικότητα σημαντική, παραμένει ένα κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του τόπου, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί μπορεί και όχι. Ο ίδιος τα έχει απολαύσει όλα και δεν είναι στις προτεραιότητές του να επιστρέψει στην πολιτική», τόνισε.

Εξαπέλυσε επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του εκπροσώπου του, σημειώνοντας ότι «ακόμη μιλάει για σκάνδαλα». «Είναι εκτός τόπου και χρόνου, αντί να σιωπούν ζητούν και τα ρέστα» είπε χαρακτηριστικά.
 
Epikairo: Μάλιστα, ο Γιώργος Βλάχος ζητά από τον Παπανδρέου να σιωπήσει, ψεκάζοντας τον ελληνικό λαό με λήθη για την διακυβέρνηση Καραμανλή. Οι βουλευτές και πρώην Υπουργοί του Καραμανλή προσπαθούν να αποδώσουν την απώλεια της εξουσίας τους σε δράση ξένων συμφερόντων, όπου μάλιστα τα σκάνδαλα που βγήκαν στην δημοσιότητα (δομημένα ομόλογα, Βατοπέδι), ήταν προϊόν σχεδίου αυτών των ξένων συμφερόντων.
 
Επειδή η κλασσική δεξιά αναλώνεται σε θεωρίες συνωμοσίες για τις αποτυχίες που οδηγεί μια ολόκληρη χώρα, αρνούμενη ακόμη και 5 χρόνια μετά να κάνει μια ειλικρινή αυτοκριτική και να αναλάβει τις ιστορικές ευθύνες που τις αναλογούν για την χρεοκοπία της χώρας. Από την πλευρά μας οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Βλάχος, σαν βουλευτής, αλλά και σαν υφυπουργός, στήριζε κυβερνήσεις που αποτελούνταν από μετρίους έως ανίκανους πολιτικούς, οι οποίοι είδαν την άσκηση δημόσιας εξουσίας ως ευκαιρία εξυπηρέτησης των προσωπικών τους φιλοδοξιών.
 
Θέλει άραγε οργανωμένο σχέδιο για να αποδειχθεί ότι οι υπουργοί του Καραμανλή ήταν κατώτεροι των περιστάσεων; Υπενθυμίζουμε: Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου, Παυλόπουλος, Λιάπης, Βουλγαράκης, Κοντός, Μπασιάκος, Στυλιανίδης, Πετραλιά, Σπηλιωτόπουλος, Αβραμόπουλος. Αυτοί ήταν οι υπουργοί του Καραμανλή, αυτοί οδήγησαν, ο καθένας με τον τρόπο του την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας (ποιος ξεχνά την διόγκωση των δαπανών στην υγεία επί Αβραμόπουλου, ποιος ξεχνά τους διορισμούς του Παυλόπουλου, ποιος ξεχνά τις πλαστογραφήσεις του Παπαθανασίου;) και ο Καραμανλής ξεχωριστά που επέτρεψε να γίνει το γαλάζιο πάρτι λεηλάτησης των δημοσίων οικονομικών από τα γαλάζια Golden Boys.
 
Όχι ο Καραμανλής δεν "έπεσε" από ξένα συμφέροντα. Δραπέτευσε από την εξουσία για να σκάσει στα χέρια του η βόμβα της χρεοκοπίας, όσο κι αν καμώνεται ο Βλάχος και η καραμανλική "κλίκα"..
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8486-oi-karamanlikoi-psekazoun-lithi-kai-synomosiolagneia-gia-na-krypsoun-tis-kolossiaies-efthynes-karamanli-gia-tin-xreokopia#sthash.Dl0vye6D.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου