Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για το Σχέδιο "Αθηνά"

Στο Αγρίνιο, η ΕΑΣ και ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων και στο Μεσολόγγι η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν αύριο Τετάρτη για το Σχέδιο "Αθηνά" για το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ αντίστοιχα
Αναλυτικά:
Το Ε.Κ. Μεσολογγίου συμμετέχει και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής που σκοπό έχουν την άμεση απόσυρση του Σχεδίου «ΑΘΗΝΑ». Σχέδιο που βάζει ταφόπλακα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση και οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην τοπική μας κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

27-2-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΘΗΝΑ»

ΙΣΧΥΡΟ – ΑΥΤΟΝΟΜΟ Τ.Ε.Ι. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κάλεσμα από την ΕΑΣ Αγρινίου
Η  ΕΑΣ Αγρινίου καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους αγρότες  και μη, στην συγκέντρωση  που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην  κεντρική πλατεία του Αγρινίου, για να υπερασπιστούν «την αυτονομία και την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ».

Ο μεγαλύτερος Νομός της χώρας δικαιούται αυτό το Πανεπιστήμιο, που λειτουργεί αποτελεσματικά και έχει ως στόχο την  παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, σε νέες τεχνολογίες με θέληση για σύνδεση με την κοινωνία και την παραγωγή και με σεβασμό στο περιβάλλον, με έμφαση στις δραστηριότητες και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας γενικότερα.

'Ενωμένοι θα αποτρέψουμε την κατάργηση του.

Η ΕΑΣ Αγρινίου λόγω της συμμετοχής της στην κινητοποίηση θα παραμείνει κλειστή από τις 12 το μεσημέρι την Τετάρτη.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων

Δίωρη στάση οι ηλεκτρολόγοι
Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλ/νίας δηλώνει  την αμέριστη συμπαράσταση του και την συμμετοχή του στην κινητοποίηση της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, για την διατήρηση της αυτονόμησης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Ελλάδας

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου επισημαίνει ακόμη:

"Διαδηλώνουμε την αντίθεση μας στο Σχέδιο «Αθηνά» , ζητούμε την άμεση απόσυρση του από το Υπουργείο Παιδείας και την έναρξη ενός ειλικρινούς διαλόγου στη βάση της ενίσχυσης των Περιφερειακών Πανεπιστήμιων και ειδικά αυτού που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Τέλος καλούμε τα μέλη μας σε δίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο και της σχετικής απόφασης της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας,  με παράλληλη μαζική συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου