Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Kαραγεωργίου :«Είμαστε σε σωστό δρόμο»

 
 
Tι δήλωσαν οι προπονητές μετά το τέλος του αγώνα Oλυμπιακός Βολού Παναιτωλικός . "Κλασικό ματς Β' Εθνικής" τον χαρακτήρισε ο Σούλης Παπαδόπουλος
Νίκος Καραγεωργίου: “Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Το ματς είχε πάθος, δυναμισμό και τη στόφα ενός ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα είναι από τις διεκδικήτριες της ανόδου. Σε μεγάλο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, δεν ήμασταν όμως επικίνδυνοι. Είμαστε σε σωστό δρόμο και ανταποκρινόμαστε θετικά στα τελευταία παιχνίδια. Οι παίκτες έχουν βρει το ρυθμό τους και αυτό που λείπει είναι η τελευταία ...πινελιά, το γκολ ή η ασίστ. Πιστεύω, όμως, πως πολύ γρήγορα θα έρθει και αυτό και θα ολοκληρώσουμε το παζλ, το οποίο ετοιμάζουμε εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες".

Σούλης Παπαδόπουλος: “Ήταν ένα παιχνίδι κλασικό Β' Εθνικής. Όταν παίζεις με τον Παναιτωλικό που δεν έχει άλλο στόχο παρά την άνοδο, το ματς έρχεται ισοπαλία και ο αντίπαλος φεύγει ευχαριστημένος, αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο, δεν μας απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν, εσωτερικές, αλλά και με τη είσοδο του Μπολάτι, κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας τους πολύ καλούς επιθετικούς του Παναιτωλικού. Εμείς είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και για τον κόσμος μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας”.

magnesiasports.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου