Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία των φυσικοθεραπευτών στον ΕΟΠΥΥ (φωτο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα ιατρεία του Οργανισμού, στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο, πραγματοποίησαν οι φυσικοθεραπευτές της Αιτωλ/νίας το πρωί
Την αγανάκτησή τους εκφράζουν  οι  φυσικοθεραπευτές   για την κατάσταση που επικρατεί στον ΕΟΠΠΥ Αγρινίου καταγγέλλοντας τους ελεγκτές που  –όπως ισχυρίζονται-  με την ανοχή του διευθυντή ζητούν από τους ασθενείς την προσκόμιση  εξετάσεων, πράγμα που εκτός του ότι έγκειται στην αρμοδιότητα των ιατρών, έχει και ως αποτέλεσμα  την ταλαιπωρία των θεραπευομένων  αλλά είναι και επιζήμιο για την μονάδα υγείας του ΕΟΠΠΥ.

Ακόμα, η  παραπομπή όλων των ασθενών του  ΕΟΠΠΥ στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ είναι ένα ακόμη θέμα που απασχολεί τους γιατρούς του κλάδου. Όπως υποστηρίζουν η τακτική αυτή είναι παράτυπη και γι αυτό το λόγο έχουν κοινοποιήσει και εξώδικα.

Οι συμβεβλημένοι φυσικοθεραπευτές του ΕΟΠΠΥ έχουν ξεκινήσει ,σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Κομματά πρόεδρο των φυσιοθεραπευτών  Αιτωλ/νίας  και Λευκάδας, μία δικαστική διαδικασία, στέλνοντας τα εξώδικα στον διοικητή και στους ελεγκτές με κοινοποίηση στον αναπληρωτή Υπουργό υγείας Μάριο Σαλμά και στα κεντρικά του  ΕΟΠΠΥ.
«Έχουμε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή του ΕΟΠΠΥ Αγρινίου και θα προχωρήσουμε σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας», δηλώνει ακόμη ο κ. Κομματάς, που στη συνέχεια με συναδέλφους του, εξέθεσε τα αιτήματα του κάδου στην Διεύθυνση του τοπικού ΕΟΠΥΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου