Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Κακός ήταν! Η Δράμα ήταν καλύτερη έχοντας και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά σε αυτό το γήπεδο ο Παναιτωλικός δεν λέει να χάσει ποτέ! Ο Νικός Καραγεωργίου στο 58' πέρασε στο παιχνίδι τον Γιάννη Πασά και αυτός τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν μόνιμη απειλή, με αποκορύφωμα στο 83' που με εκπληκτικό σουτ έδωσε στα καναρίνια μια μεγάλη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να απειλούν τις αντίπαλες εστίες. Αρχικά ο Παναιτωλικός στα πρώτα λεπτά και στην συνέχεια η  Δράμα που ήταν και καλύτερη στο σύνολο του πρώτου μέρους . Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 15ο δευτερόλεπτο με τον Καμαρά. Ο Κούτσοσπυρος τον έβγαλε μόνο του απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας, αλλά ο Ανρί σούταρε λίγο άουτ. Στην συνέχεια τα καναρίνια εξακολουθούσαν να απειλούν κάνοντας και δυο καλά σουτ με τον Γιάνεφ και τον Μπογντάνοβιτς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπου εκεί η Δόξα ξύπνησε και πήρε τα ηνία του αγώνα απειλώντας πολλές φορές την εστία του Τακίδη. Οι κυανοκίτρινοι έχασαν τον κέντρο και η Δόξα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς (ευτυχώς) όμως να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν και κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να περάσει τον Μπακάκη στο παιχνίδι αφού στο πρώτο μέρος η Δόξα έκανε πάρτι από εκείνη την πλευρά. Ο Γιάνεφ αποχώρησε, ο Κούσας πέρασε στο κέντρο,και ο  Σφακιανάκη ανέλαβε τον ρόλο του Γιάνεφ. Τα καναρίνια όμως δεν άλλαξαν  την εικόνα τους και συνέχισαν τα πολλά λάθη . Ο έμπειρος τεχνικός στο 57' πέρασε και τον Πασά στο παιχνίδι με τον παίκτη του Παναιτωλικού να δίνει πνοή στην ομάδα του καταφέρνοντας να φτιάξει και κάποιες φάσεις. Οι δυο ομάδες στην συνέχεια του παιχνιδιού έκαναν πολλά λάθη και έτσι το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του. Στο 75' ο Ιντζόγλου  έπιασε ένα φοβερό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Τακίδη. Ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με τις δυο ομάδες να μένουν χωρίς σκορ στο παιχνίδι, ήρθε ο Πασάς που με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια δίνοντας στον Παναιτωλικό το προβάδισμα. Η Δόξα στην συνέχεια έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να δώσει στα καναρίνια το διπλό και τους τρεις βαθμούς.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντεών, Πουλάκος, Περπερίδης, Στεργιανός , Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Αγκουάρο, Ιωάννου, Γκόλιας, Φαβάλι, Γιάνεφ, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Καμαρά, Κουτσοσπύρος. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)  ΠΗΓΗ  panaitolikos1926.gr                                                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου