Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Kοινωνική πολιτική με ουσία


Περισσότερα από 650 παιδιά θα φιλοξενηθούν τη νέα Σχολική χρονιά 2010-2011, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου, στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου.


Η Δημοτική Αρχή του Αγρινίου, συνεπής όπως κάθε χρόνο στην εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής, ικανοποίησε το σύνολο των αιτήσεων για εγγραφές καθώς έγιναν δεκτές 385 νέες εγγραφές που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και 267 επανεγγραφές, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον οικογενειακό προγραμματισμό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά λόγω της οικονομικής κρίσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγρινίου είναι ίσως ο μοναδικός Δήμος αυτού του πληθυσμιακού μεγέθους που δεν εισπράττει τροφεία, χωρίς να υποβαθμίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τους Παιδικούς Σταθμούς.
O Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Π. Μοσχολιός σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: « Ο Δήμος Αγρινίου ως σύγχρονος Δήμος με ανθρώπινο πρόσωπο υλοποιεί με συνέπεια κοινωνική πολιτική, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τη μείωση των οικονομικών πόρων της αυτοδιοίκησης.
Αυτό το πράττουμε συνειδητά γιατί αποτελεί πολιτική μας επιλογή να στηρίζουμε τα μεσαία και μικρά εισοδήματα της πόλης που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για κοινωνική στήριξη ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε
Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στους Παιδικούς Σταθμούς και εγγυόμαστε ότι το έργο αυτό θα επεκταθεί σε κάθε περιοχή του νέου Δήμου Αγρινίου».

2 σχόλια:

  1. Καλά κάνει λες και δικά του ειναι τα λεφτά??? Τα κορόϊδα ο κοσμάκης πληρώνει για όλες τα έξοδα και τις δαπάνες του Δήμου
    Αν ήταν δικά σου τότε να σε έβλεπα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στον δήμαρχο, το Αγρίνιο είναι από τους λίγους δήμους που δεν έχει τροφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή