Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ…»


Μία πτήση διαφορετική από τις άλλες.. με VIP επιβάτες!
Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία 2 βρεφών (3 και 2 μηνών), τα οποία χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των φορέων και τη συνεργασία τους με το Σύλλογό μας, πλέον βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον και απολαμβάνουν τη φροντίδα και την αγάπη που δικαιούνται.
Πρόκειται για 2 ανήλικα, με δύο διαφορετικές “δύσκολες” ιστορίες που στο ξεκίνημα της ζωής τους κινδύνευσαν να πέσουν θύματα αγοραπωλησίας και να μεγαλώσουν στο ακατάλληλο περιβάλλον της χρήσης ουσιών. Προσωρινό τους σπίτι ήταν το δωμάτιο ενός Νοσοκομείου. Ήταν, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί η καταλληλότερη λύση προκειμένου τα βρέφη να αποκτήσουν ένα “σπίτι” και όλα όσα δικαιωματικά αξίζουν.
Στο κάλεσμα του Συλλόγου για την επείγουσα αερομεταφορά των ανηλίκων η ανταπόκριση της εταιρείας “Greek Flying Doctors Club”, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση, ήταν άμεση και η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια. Στο πλευρό των βρεφών βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια άνθρωποι του Συλλόγου. Τα ανήλικα, πλέον βρίσκονται σε περιβάλλον που τους αξίζει έχοντας δίπλα τους ανθρώπους με αγάπη και ευαισθησία για τα παιδιά, με διάθεση προσφοράς και αίσθημα ευθύνης .
Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που στα 15 χρόνια λειτουργίας του στηρίζεται καθημερινά στην ευαισθητοποίηση και στις πρωτοβουλίες απλών ανθρώπων αλλά και εταιρειών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αρκετές φορές δεν θα είχε καταφέρει να ανταποκριθεί, δίχως τη συμπαράσταση και τη γενναιοδωρία ανθρώπων που στέκονται στο πλευρό του.
Η ευγενική αυτή χειρονομία, της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά του Συλλόγου μας να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στα δύο βρέφη, αποτελεί υλική και ηθική υποστήριξη τόσο για τα παιδιά όσο και για το Σύλλογο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.
Aπο το "Χαμόγελο του παιδιού"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου